News Flash:

Vrei să plutești pe gheață? Vino la patinoarul Ice Dream, din Iulius Town!

7 Ianuarie 2020
1214 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 6 ianuarie 2020: Au trecut sărbătorile de iarnă, dar nu și vremea pentru distracție! În Iulius Town, gheața patinoarului Ice Dream îi așteaptă pe cei care doresc să-și arate cele mai bune mișcări, dar și pe cei determinați să învețe.

Patinoarul Ice Dream din Iulius Town este atracția sezonului pentru cei care îndrăgesc sporturile de iarnă și ieșirile cu prietenii sau cu familia. Amplasat în fața clădirii UBC 3, patinoarul Ice Dream e opțiunea ideală de evadare din cotidian. Iar dacă ți-ai propus să faci mai multă mișcare în noul an, alege patinajul pentru o doză bună de amuzament. Fie că ești expert sau începător timid, arena de gheață este încăpătoare, având o suprafață generoasă de 1.200 mp, unde încap până la 300 de persoane.

Dacă lucrezi și îți faci probleme că nu te poți bucura de dansul pe gheață, trebuie să știi că programul patinoarului este de dimineața, de la ora 09.30, până seara, la ora 22.00, în fiecare zi. Pentru o oră și jumătate de plutit pe gheață, intrarea este de 15 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți. Iar dacă nu ai echipamentul complet, poți închiria patinele de la Ice Dream, la prețul de 10 lei pentru copii, respectiv 15 lei pentru adulți. Nimic nu stă în calea distracției în Iulius Town! Nici măcar experiența, căci Ice Dream organizează cursuri cu un instructor, de luni până vineri, în intervalul orar 17.00 – 18.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 9.30 – 10.30.

Tu ce mai aștepți? Vino și tu în Iulius Town să plutești pe gheața fină a patinoarului Ice Dream!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005532 (s)