News Flash:

Angajatii UBC din Iulius Town devin Mos Craciun pentru 300 de copii nevoiasi

5 Decembrie 2019
912 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 4 decembrie 2019: Pentru al treilea an consecutiv, angajații care lucrează în clădirile de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul Iulius Town Timişoara și-au reluat rolul de spiriduși ai Moşului şi vor îndeplini, și în 2019, dorinţele de Crăciun ale unor copii nevoiaşi.

Campania „Bradul Dorinţelor”, organizată de ansamblul Iulius Town, în parteneriat cu Asociaţia „Ajungem Mari”, a ajuns la a treia ediție. Și de această dată, au fost adunate scrisori de la micuţii aflaţi în centre de plasament şi dedicate copiilor cu dizabilităţi din Timişoara.

300 de plicuri roșii, care ascund gândurile celor mici, au împodobit brazii din recepțiile celor trei clădiri de birouri, iar angajații inimoși din UBC au luat scrisorile pentru a îndeplini visuri. Cu toții sunt acum ajutoarele lui Moș Crăciun, care vor umple tolba simpaticului bătrânel cu daruri ce vor fi oferite copiilor în prag de sărbători.

Printre dorinţele celor mici se află piese de încălţăminte şi îmbrăcăminte de iarnă, fulare, mănuşi, căciuliţe, rechizite, cărţi, dulciuri şi multe jucării.

Pe 16 decembrie, maşinile încărcate cu daruri frumos împachetate vor porni spre copiii din centrele de plasament din Timişoara.

Galerie Foto

Bradul_Dorintelor_2019.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006945 (s)