News Flash:

Grande Madame e marea invitata in Iulius Town. Vino si tu sa o vezi intr-un concert grandios de colinde live!

18 Decembrie 2019
782 Vizualizari | 0 Comentarii
Grande Madame Concert Colinde

Timișoara, 18 decembrie 2019: Ai auzit? Grande Madame, o păpușă gigantică și fermecătoare, te invită în Iulius Town, sâmbătă, să te încânte cu un spectacol absolut uimitor, într-un concert de colinde live. În Atrium, lângă bradul de Crăciun, totul va deveni magic, iar publicul va fi absolut absorbit de grația actului artistic.

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, în Atriumul Iulius Mall se va auzi un fundal muzical angelic de colinde susținut de 3 instrumentiști (2 viori și 1 contrabas), iar Grande Madame, și majordomii ei, își vor face apariția în mare fel, conturând o atmosferă fantastică. Cei prezenți vor fi martorii unui eveniment plin de magie, desfășurat în trei serii, de la orele 16.00, 17.00 și 18.00, iar fiecare reprezentație va dura 40 de minute. Spectatorii vor fi captați de povestea creată în jurul personajului, dar și de eleganța acestuia, care plutește grațios printre oaspeți și le oferă atenția pe care o regină sau prințesă ar oferi-o adoratorilor ei. Cu o înălțime de cinci metri, această păpușă impresionantă plină de farmec este similară celor de porțelan, din secolul al XVII-lea.

Grande Madame este rotită în timpul evenimentului de către majordomii săi, care interacționează la rândul lor atât cu personajul principal, cât și cu publicul, prin dans, teatru de improvizație și momente de coregrafie. Unicitatea acestui spectacol oferă o experiență memorabilă, prin apariție și atenția la detalii, pentru a intra în atmosfera de basm creată de personajele inedite.

Vino și tu în Iulius Town să te lași cucerit de prezența Grande Madame, o producție marca Famous Art!


grande madame trei serii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006241 (s)