News Flash:

300 de scrisori și tot atatea dorințe împlinite de angajații din clădirile de birouri din ansamblul Iulius Town Timișoara

24 Decembrie 2019
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
Bradul Dorintelor

Timișoara, 24 decembrie 2019: În pragul sărbătorilor, angajații United Business Center (UBC) din ansamblul Iulius Town Timișoara au devenit spiridușii lui Moș Crăciun. Prin campania „Bradul Dorințelor”, aceștia au reușit să facă 300 de copii fericiți.

În luna decembrie, brazii amenajați în recepțiile fiecărei clădiri office au fost împodobiți cu scrisorile celor 300 de copii nevoiași. Scrise cu sinceritate de cei mici, dorințele au fost înduioșătoare, iar angajații UBC au avut grijă să le respecte în totalitate. Campania a fost organizat împreună cu asociația Ajungem Mari și se află la cea de-a treia ediție.

Anul acesta, scrisorile au fost adunate de la micuţii aflaţi în centrele Casa Olarului Timișoara, Frații lui Onisim Timișoara, For Help Timișoara, CPRU Timișoara, Generala 1 Timișoara și Centrul de Plasament Lugoj. Cei mai mulți dintre copii și-au dorit și au primit: mingi de fotbal, păpuși, roboței cu telecomandă, telefoane, MP3-uri, electronice, biciclete, cărți de colorat sau de citit, hăinuțe, jucării, dulciuri, kendame, dar nu în ultimul rând, sănătate și multă afecțiune.

Angajații UBC au avut grijă ca, și anul acesta, tolba Moșului să fie plină și să le aducă un zâmbet pe chip copiilor.

 


brazii ajungem mari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004975 (s)