News Flash:

Viviana Sposub si George Burcea, probleme-n paradis. De ce se cearta cel mai des cei doi indragostiti

1 Decembrie 2021
510 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana Sposub

George Burcea a uitat definitiv capitolul Andreea Balan si este pregatit sa faca din nou pasul cel mare, doar ca de data asta alaturi de Viviana Sposub. 

Viviana a recunoscut ca la inceput nu il placea deloc pe George si ca se lasa ghidata ce ceea ce spuneau altii sau de ceea ce citea prin presa. Dupa ce a ajuns sa il cunoasca mai bine la Ferma, Vivi a recunoscut ca este sufletul ei pereche si ca nu isi poate imagina viata fara el.

In ciuda celor zvonite, rudele Vivianei il plac foarte mult pe George si chiar o vad pe Viviana fericita pana la adanci batraneti alaturi de George.

George este iubit de toata familia! De la mic la mare, de la verisori la bunici. De fiecare data cand el are o realizare sau apare la TV, toate neamurile ma suna sa il felicite. Iar cei mai apropiati, adica mama, tata, sora mea, sunt alaturi de noi doi cu tot sufletul”,a mai zis ea. 

Mai mult, George deja foloseste pentru Bianca, sora Vivianei apelativul ”cumnatica”. Fanii s-au grabit sa-l intrebe daca se vede vreo nunta la orizont, dar, momentan, se pare ca actorul nu vrea sa mai treaca printr-un eveniment de o asemenea anvergura.

”Recunosc! Eu ma aprind cel mai repede, sunt moldoveanca. Dar ce credeti? Si el este! Daca ne ciondanim putin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor si nu pot sa stau suparata cand il vad. Motivele, intr-adevar, sunt de multe ori puerile si tocmai de aceea le si uitam repede”, a spus Viviana Sposub pentru Viva.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006407 (s)