News Flash:

Oana Roman ii da replica lui Serghei Mizil dupa ce acesta a declarat ca vedeta i-ar pune mustar si l-ar manca. „Inseamna ca nu sunt deloc nesemnificativa”

30 Noiembrie 2021
466 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana si Serghei

Serghei Mizil a fot invitat in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a participat la rubrica Sosurilor iuti. Serghei a spus din prima ca va rapsunde sincer la intrebari, nu ca nu i-ar placea sa manance picant, ci pentru ca se declara o persoana directa. 

Serghei Mizil a spus in emisiunea lui Catalin Maruta ca, pentru el, anul 2021 a fost unul greu pe plan personal, intrucat a trecut prin mai multe pierderi. Amintim ca cea mai recenta pierdere, si poate cea mai grea pierdere, a fost sora sa, Donca, in urma cu o luna.


Serghei Mizil a raspuns si provocarilor lansate din rubrica ”Sosurilor iuti”. Acesta a fost nevoit sa aleaga cu cine ar pleca pe o insula pustie dintre Adriana Bahmuteanu si Oana Roman, in cazul in care s-ar intampla acest lucru. El a marturisit ca aceasta vedeta e Adriana Bahmuteanu, deoarece ii e o buna prietena.

Totusi, Serghei nu s-a putut abtine si nu a ezitat sa mai faca un comentariu pe baza acestui raspuns, jignind-o astfel pe Oana Roman.
„Cu Adriana Bahmuteanu, fara niciun pic de ezitare, ca Oana Roman ma manca. Punea mustar pe mine si ma alerga toata insula', a spus Serghei Mizil in emisiunea TV.
„Habar n-am despre ce vorbesti si nici nu ma intereseaza. Pe mine de altii nu ma intereseaza. Daca pe altii ii intereseaza despre mine inseamna ca nu sunt deloc nesemnificativa”, a raspuns Oana Roman.

La intrebarea „Numeste vedetele care nu au ce cauta in showbiz.”, Serghei nu a stat deloc pe ganduri. 
Madalin Voicu, pentru ca minte in tot ce spune. E foarte nasol la varsta asta sa ajungi la discutii d-astea, inainte eram frati. Ultima data a aparut cand a murit sora, a aparut el sa vorbeasca de familia mea. Se baga in orice si bate campii la greu. El se baga, cearta pe toata lumea, cand… Cum sa dai tu lectii de viata cand fiecare are bubele lui?
Aoleu, am uitat-o pe Tatoiu, pe care nici in groapa nu o uit. E la fel ca celalalt. Ea stie tot, se contrazice in emisiune ea cu ea. Pe Monica Tatoiu nu o stiu personal, dar nu se poate sa intri tu in viata omului asa! Ea stie absolut orice subiect. Ma dadeam cu capul de parbriz daca uitam de Monica Tatoiu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007525 (s)