News Flash:

VIDEO - REACTIA HALUCINANTA a profesorului care a sarutat o eleva de 15 ani in fata clasei. Declaratia profesorului este revoltatoare!

1 Iunie 2018
873 Vizualizari | 0 Comentarii
prof2

Caz revoltator in invatamant! Un profesor a sarutat si pipait, minute in sir, in timpul orelor, de fata cu alti elevi, o fata din clasa a IX-a. Profesorul de limba engleza de la Liceul Tehnologic Forestier din municipiul Sighetu Marmatiei, care a fost filmat in timp ce ar fi sarutat o eleva din clasa a IX-a, in varsta de 15 ani, intr-o sala de clasa, si-a dat demisia din invatamant, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Maramures, Adriana Mester.
 
Profesorul care a sarutat o eleva de clasa a IX-a in fata clasei spune ca a vrut doar „sa o incurajeze”. Potrivit unor surse din anturajul cadrului didactic, profesorul in varsta de 35 de ani n-ar fi avut o relatie cu eleva de 15 ani.

„Fata este o persoana mai sensibila si a mai fost tachinata de colegi, iar el a spus ca a vrut doar sa o incurajeze sa-si depaseasca niste limite”, au spus sub protectia anonimatului surse din anturajul lui. Potrivit aceleiasi surse, intre cei doi nu ar fi existat niciun fel de legatura si nicio constrangere pentru a o nota mai buna. „Fata e de 9 si 10, invata foate bine. Nu avea nevoie de nota mai mare”, a precizat aceeasi sursa.

Eleva urmeaza sa fie consiliata de un psiholog si, in cursul zilei de joi, 31 mai, a fost chemata sa dea declaratii la politie, dupa ce ISJ si conducerea liceului s-au autosesizat. “Inspectoratul Scolar si conducerea liceului s-au autosesizat si a fost demarata o ancheta. S-au purtat discutii cu cadrul didactic, iar acesta si-a recunoscut fapta si a constientizat gravitatea acesteia. El a solicitat desfacerea contractului de munca incepand cu data de 30 mai. S-au purtat discutii si cu eleva, iar parintii au fost anuntati si urmeaza sa vina la scoala. A fost anuntata si politia, ancheta este in derulare. A fost o fapta reprobabila si un incident izolat. Nu se justifica in niciun fel ceea ce s-a intamplat intr-o relatie profesor-elev”, a precizat, pentru axanews.ro, Adriana Mester, purtatorul de cuvant al ISJ Maramures.

Potrivit reprezentantilor ISJ Maramures, profesorul Bogdan Pasca are o vechime in activitate de zece ani, iar in urma verificarilor a indeplinit baremul testelor psihologice anuale si putea sa profeseze. Profesorul a precizat conducerii liceului ca eleva pe care ar fi sarutat-o se afla intr-un impas moral si incerca sa o sustina, conform ISJ. De asemenea, dascalul da vina pe colegii fetei, care au filmat momentul, si crede ca acestia au fost rau intentionati si au scos din context totul

"Am discutat cu conducerea unitatii de invatamant despre acest incident filmat intr-o sala de clasa chiar de catre elevi (...) Conducerea scolii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discutie cu profesorul de engleza, care si-a recunoscut fapta si gravitatea acestei fapte, iar ca urmare si-a dat demisia. Acesta si-a dat demisia din invatamant, el fiind titular pe catedra de limba si literatura engleza a unui liceu tehnologic din Sighetu Marmatiei. Un asemenea comportament deviant nu are ce sa caute in niciun context, inclusiv unul educational", a spus Adriana Mester.

Conducerea liceului a luat legatura cu parintii elevii atat telefonic cat si printr-o instiintare scrisa despre situatie, eleva urmand sa beneficieze de consiliere din partea unui cadru didactic.

Potrivit reprezentantilor ISJ Maramures, profesorul Bogdan Pasca are o vechime in activitate de zece ani, iar in urma verificarilor a indeplinit baremul testelor psihologice anuale si putea sa profeseze. Profesorul a precizat conducerii liceului ca eleva pe care ar fi sarutat-o se afla intr-un impas moral si incerca sa o sustina, conform ISJ.

Imaginile cu profesorul care ar fi sarutat o eleva au aparut in mediul on-line.

 

 

 


 
 

Galerie Video


revoltator invatamant profesorul sighetu marmatiei maramures
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004469 (s)