News Flash:

Aceasta este adolescenta de 16 ani ucisa la Comlaus, in judetul Arad, de concubinul in varsta de 19 ani!

1 Iunie 2018
1497 Vizualizari | 0 Comentarii
crima2

Cei care il cunosteau pe tanarul care si-a omorat iubita spun ca acesta era agresiv si se droga. Tanara de 16 ani a fost omorata cu patru lovituri de cutit.
O tanara mama de numai 16 ani, din Comlaus, a fost ucisa cu sange rece de catre tatal copilului ei, un tanar de 19 ani din aceeasi localitate. Suspectul si-a injunghiat violent concubina, apoi a fugit si s-a ascuns in podul dispensarului. Acolo l-au gasit politistii dupa numai o ora de la comiterea crimei.

Vecinii il descriu pe tanar ca fiind “un drogat. Vai si amar de familia lui. Nu era bun. A amenintat mai multa lume, era agresiv…”.

Agresorul, caruia prietenii ii spuneau Robin, parea sa fie fericit alaturi de iubita lui minora cu care avea si un baietel de 8 luni. In utima perioada, spun apropiatii, cei doi chiar au calatorit impreuna in Portugalia. Victima, mama a unui copil sugar, parea indragostita de criminal. Pe Facebook, tanara de 16 ani chiar a descris relatia in termeni sugestivi: „Regele are o singura regina si restul sunt doar niste sclave”. Acest comentariu ar putea sugera existenta unor tensiuni generate de gelozie. Totusi, nimeni nu stie – deocamdata – ce a declansat furia oarba a agresorului, asa incat acesta sa o ucida pe mama copilului sau.

Un martor a declarat ca “nu l-am vazut asa agresiv, sa se bata cu ea. Nu stiu ce i-a bagat diavolul in cap pentru ca tinea la ea, tinea la copil. A fost cu ea in Portugalia, au venit inapoi, nu se certau asa, aiurea, sa nu stie ce sa faca. Acum nu stiu ce s-a intamplat cu ei”.

Vecinii celor doi spun ca victima “era o fata de treaba, isi vedea de treaba ei. El era agresiv. Copilul a ramas…”

Anchetatorii l-au prins pe ucigas dupa numai o ora de la comiterea faptei. Individul s-a ascuns in podul dispensarului din Comlaus.

“In urma cercetarii efectuate la fata locului am stabilit ca intre victima si concubin a avut loc un conflict, conflict in urma caruia victima a fost lovita cu patru lovituri de cutit, lovituri care au dus la decesul acesteia. Concubinul a fugit de la locul faptei. A fost gasit ulterior pe raza localitatii”, a declarat Sorin Iercosan, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad.

Suspectul a fost retinut, iar maine va ajunge in fata unui judecator, care, cel mai probabil, va decide si arestarea preventiva a sa. El este acuzat de omor. Aradon.ro


iubita tanara comlaus victima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005053 (s)