News Flash:

Reactia Inspectoratului Scolar Maramures dupa incidentul in care profesorul de engleza a sarutat o eleva minora, in fata clasei

31 Mai 2018
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
prof

Profesorul de engleza din Sighetu Marmatiei filmat in timp ce saruta si pipaia o eleva in fata intregii clase a demisionat si nu va mai profesa. Acesta a avut o discutie cu conducerea liceului, si-a recunoscut fapta si, in acelasi timp, a recunoscut ca aceasta este una grava. Nu a motivat insa clar de ce a comis un astfel de gest reprobabil. 
Intre timp, Inspectoratul Judetean Scolar Maramures a demarat o ancheta, iar eleva din filmare, dar si colegii ei vor beneficia de consiliere psihologica. De asemenea, parintii elevei au fost informati despre incident si urmeaza sa aiba astazi o discutie cu directorul liceului. 

„Conducerea scolii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discutie cu profesorul de engleza, care si-a recunoscut fapta si totodata gravitatea acestei fapte si si-a dat demisia. Si-a dat demisia din invatamant, el fiind titular pe catedra de limba si literatura engleza de la un liceu tehnologic din Sighetu Marmatiei.

„Asemenea comportamente deviante nu au ce sa caute in niciun context si cu atat mai mult intr-un context educational.

Nu se verifica ipoteza ca ar fi fost o conditie sarutul pentru nota de trecere. Din discutii cu conducerea scolii a rezultat faptul ca eleva invata bine si oricare ar fi motivele, nu se pot justifica astfel de comportamente in cadrul educational”, a declarat Adriana Mester, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures.

Profesorul are gradul didactic doi, avand o vechime in invatamant de aproximativ zece ani.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005001 (s)