News Flash:

VIDEO FABULOS! Aceste pisicute descopera mai multe cutii. Ce fac in continuare e absolut ADORABIL!

29 Ianuarie 2017
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
pisicute in cutii
De obicei pisicile se simt confortabil in locuri inguste unde se pot ascunde fara sa fie deranjate, iar cutiile de carton sunt de departe cele mai nimerite cand vine vorba de asa ceva. Privindu-le pe aceste feline jucause, nu putem sa zambim la reactia lor nepretuita cand se ascund in multimea de cutii de carton sau cand se intrec in sarituri de toata frumusetea, scrie livebiz.ro.
Se pare ca stapanul acestor feline a gasit cea mai inedita metoda de a le oferi un spatiu de joaca cu totul special. Dupa o astfel de repriza de joaca, pisicutele nu vor mai fi defel stresate si se vor bucura tot timpul de o viata animata, plina de energie si amuzament.
Sunt atat de fericite ca au atatea cutii la dispozitie numai pentru propriul lor amuzament, incat nu stiu cum sa sara mai repede dintr-una in alta. Parca sunt intr-o cursa „de-a prinselea” si fiecare dintre ele cauta sa fuga cat mai repede pentru ca suratele ei sa nu o ajunga din urma.
Chiar daca le-am oferi felinelor noastre cele mai amuzante jucarii, acestea vor fi atrase intotdeauna de o cutie de carton in care se vor ghemui si de unde nimeni nu le poate deranja. In aceste locuri stramte, ca de altfel si in alte spatii din casa la fel de inguste si mai ales ascunse, nazdravanele noastre pisici isi vor petrece o buna parte din zi si chiar din noapte.

Galerie Video


amuzament
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005678 (s)