News Flash:

Donald Trump: Daca SUA ar fi preluat controlul asupra petrolului din Irak, reteaua Stat Islamic nu ar exista

27 Ianuarie 2017
967 Vizualizari | 0 Comentarii
trump presedinte
Reteaua terorista Stat Islamic nu ar exista daca Statele Unite ar fi mentinut controlul asupra zacamintelor de petrol din Irak, afirma noul presedinte american, Donald Trump, citat de ABC News si de CNN.
"Trebuia sa fi pastrat petrolul cand am decis retragerea trupelor din Irak. Si, stiti, este foarte interesant: daca noi am fi luat petrolul, nu ar exista reteaua terorista Stat Islamic, pentru ca ei se alimenteaza cu petrol. Din petrol au banii", a declarat Donald Trump intr-un interviu acordat postului ABC News.
"Ar fi trebuit sa luam petrolul. Nu ar exista ISIS daca am fi luat petrolul", a subliniat noul lider al Statelor Unite.
Moderatorul ABC David Muir i-a amintit lui Donald Trump ca exista "critici" care sustin ca preluarea de catre Statele Unite a controlului asupra zacamintelor de petrol din Irak ar fi echivalat cu un furt de la civili, deci ar fi fost o incalcare a normelor internationale. Insa Donald Trump, care a cerut in mai multe randuri bombardarea sondelor de petrol din Irak pentru a impiedica organizatia terorista Stat Islamic sa obtina profituri, a adaugat : "Va vine sa credeti!? Cine sunt criticii sa spuna acest lucru? Prosti. Eu nu ii numesc critici. Ii numesc prosti".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004943 (s)