News Flash:

VIDEO EMOTIONANT: Ce a facut aceasta mireasa imobilizata in scaun cu rotile in ziua nuntii ei. Ce surpriza i-a facut sotului

28 Ianuarie 2017
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
emotie
Ziua nuntii ar trebui sa fie pentru fiecare mireasa unul dintre cele mai frumoase momente ale vietii sale.

Totusi, pentru unele persoane, acest lucru nu este posibil si nu pentru ca nu ar vrea sa fie fericite, ci pentru ca exista lucruri care le umbresc acest sentiment intr-o zi atat de speciala.

In urma cu sapte ani, Gina a suferit un accident de masina si a ramas paralizata de la brau in jos, iar de atunci nu are nicio senzatie in picioare. 

Cu toate acestea, tanara a vrut cu orice chip ca in ziua nuntii sale sa poata merge spre altar alaturi de tatal sau, inainte sa ii jure iubire vesnica barbatului iubit.

Timp de mai multe luni inainte de ziua cea mare, Gina a facut terapie intensiva si a purtat niste proteze, iar in ziua nuntii, aceasta a pasit alaturi de tatal ei spre altar, iar toti invitatii si mirele au ramas extrem de surprinsi de aceasta imagine emotionanta, scrie YahooCelebrity.ro.

Gina nu l-a lasat invinsa de accident si a vrut ca juramintele pe care le face sa nu le faca dintr-un scaun cu rotile, chiar daca lunile de terapie au fost de-a dreptul chinuitoare. 

Galerie Video


ziua nuntii mireasa gina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005848 (s)