News Flash:

Victor Slav i-a facut Sofiei petrecere acasa, cu bunicii. Cat de fericita a fost micuta!

27 Septembrie 2022
994 Vizualizari | 0 Comentarii
309432331 683867203104168 7088196604875761203 n

Victor Slav a lipsit din peisaj la petrecerea organizata de Bianca Dragusanu pentru fiica lor, Sofia, dar s-a revansat. Fostul prezentator de la Meteo si-a sarbatorit fiica acasa, cu parintii lui si o prietena de-ale micutei. A fost intim, frumos, iar Sofia Natalia, extrem de fericita. S-a vazut asta din filmuletele publicate de Victor, pe Instagram.


Sofia Natalia, fiica Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav, a implinit 6 anisori pe 26 septembrie si a fost sarbatorita ca o printesa. Mama ei i-a organizat o petrecere de cinci stele, cu multi invitati, la un restaurant de pe Lacul Snagov, unde decorul parea desprins direct de la Disneyland.


Petrecerea a fost de vis, cum numai in lumea vedetelor mai vezi. Trei torturi superbe, candy-bar urias, baloane, tobogane gonflabile, mancare la discretie, saorma facuta la fata locului, animatori si cate si mai cate, toate pentru fericirea frumoasei Sofia. Bianca si mama ei, Madi Dragusanu, s-au asortat cu sarbatorita si au purtat tinute roz, extravagante.


Victor Slav i-a facut Sofiei petrecere acasa, cu bunicii
Sofia s-a bucurat insa enorm si de petrecerea intima si discreta organizata de tatal ei, Victor Slav, in confortul apartamentului, unde invitati au fost si parintii lui, bunicii paterni ai Sofiei, Mihaela si Constantin Slav. Tort, baloane, cadouri, muzica, multa veselie si zambetul nepretuit al Sofiei. Victor Slav a publicat si el o poza si cateva filmulete pe Instagram, alaturi de un mesaj simplu: „Fericire”.

Fanii lui virtuali nu au putut sa nu observe contrastul cu petrecera organizata de Bianca si au facut cateva comentareii, fara ocolisuri. „Asa arata o zi de nastere pentru un copil asa mic si inocent! Nu in lux si rochii cu pene. E parerea mea…..cred ca tu, tati, o sa fii responsabil sa ii transmiti printesei tale ce inseamna sa fii OM. Nu stiu daca s-a inteles ce am vrut sa zic, dar sunt convinsa ca ii vei marca intr un fel foarte frumos viata. La multi ani, iubire mica!”, a fost un comentariu la postarea lui Victor. „Chiar am vazut story-urile Biancai si fata mi se parea destul de trista pentru un copil de varsta ei si fiind ziua ei. In poze foarte putin zambeste si pare timida”, a mai scris un internaut, pe pagina lui Victor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004543 (s)