News Flash:

Cât este noroc şi cât ştiinţa în pariuri?

24 Septembrie 2022
379 Vizualizari | 0 Comentarii
cat este noroc cat stiinta pariuri

Spre deosebire de jocurile de noroc clasice, din cazinouri, la pariuri vei avea mereu o combinaţie între noroc şi ştiinţă. Dar cât e noroc şi cât e ştiinţă în pariuri? E o întrebare dificilă, cu un răspuns nuanţat pe care vom încerca să îl explicăm în rândurile ce urmează.

Pe de o parte, pariurile au un procent important de noroc în tot procesul de pariere. De fiecare dată când pariezi îţi asumi un risc şi te bazezi pe noroc, pe şansa ta. Nu ai de unde şti cum se va termina un meci, nu ai de unde şti ce scor sau câte cartonaşe vor fi date în meci.

Nici chiar în timpul pariurilor live nu ai de unde intui ce se întâmplă, aşa că norocul este cel la care apelezi ca să câştigi într-un final. Unibet este probabil cea mai bună platforma de pariuri live, dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Poți să vezi procesul de creare cont Unibet și în 2 minute să te convingi singur.

Care este diferența dintre jocurile din casino și pariurile sportive?

Spre deosebire de jocurile de noroc din cazinouri, unde ai noroc pur şi probabilităţi, în cazul pariurilor probabilităţile sunt incerte. Dacă ar fi să exprimăm în procente cât e noroc în pariurile sportive am avea cifre ce nu depăşesc 30-40% probabil. Norocul depinde şi el de foarte mulţi factori, de modul în care pariezi, de ce strategii foloseşti. Dar depinde şi de personalitatea ta, de ce fel de parior eşti, de cât de bine intuieşti o evoluţie a unei echipe într-o perioadă de timp, pe teren.

De cealaltă parte, cei mai mulţi pariori se bazează şi pe abilităţile lor de a prezice rezultatele unui eveniment sportiv, eficienţa şi performanţa pariurilor lor având şanse mari să rămână constante. Sunt pariori care se bazează pe ştiinţă, pe matematică, pe probabilităţi, analize, pe comparaţii de rezultate, de pariuri şi reuşesc să câştige destul de bine. În procente, implicarea ştiinţei în pariurile sportive este de 40-50% în funcţie de fiecare parior și competiție în parte. Mai rămân mereu 10 procente unde ştiinţa şi norocul se întâlnesc şi îşi împart „frăţeşte” acest teritoriu necunoscut al pariurilor sportive.

Unele sporturi pe care vrei să pariezi sunt mai complexe şi norocul este cel care va dicta rezultatul meciurilor, depinde doar de performanţa jucătorilor de pe teren. Alte sporturi sunt ceva mai predictibile în privinţa scorurilor finale din partidele disputate şi atunci te poţi baza pe ştiinţă şi pe abilităţile tale de parior, pe strategii cu bază stiinţifică-un exemplu este voleiul. Depinde foarte mult de modul de pariere, el poate influenţa şi câştigurile finale şi norocul, şansele tale reale de a avea şi profit, dar şi un câştig foarte bun.

Cei mai mulți pariori, care au experiență în această lume, folosesc mai multe strategii prin care să-și sporească veniturile. Cu toate aceste, sunt și unii jucători care nu pariază constant, dar care merg pe intuiție și ajung să câștige sume impresionante. Tu cum pariezi?

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004890 (s)