News Flash:

Alexandru Arșinel a ajuns la ATI! Starea actorului este critică. Ce diagnostic i-a fost pus

20 Septembrie 2022
751 Vizualizari | 0 Comentarii
307994901 678506230306932 3953925531457124359 n

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns la ATI, starea lui fiind considerată de medici una critică având în vedere diagnosticul primit. 

Spitalul Universitar confirmă informațiile FANATIK

Spitalul Universitar de Urgență din București a transmis poziția oficială a instituției cu privire la starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel.

”Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022,  în Spitalul Universitar de Urgență București, pentru tratarea unor leziuni de decubit, cauzate de repaosul prelungit la pat. Având în vedere istoricul medical și pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secția de ATI”, se arată în comunicatul oficial remis presei de către Spitalul Universitar.

Alexandru Arșinel trece prin momente cât se poate de grele. Internat inițial, pe 15 septembrie 2022, la secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Universitar din București, actorul de 83 de ani a fost mutat, din cauza deteriorării critice ale stării generale de sănătate, în secția de Terapie Intensivă.

Alexandru Arșinel, internat la ATI

Actorul Alexandru Arșinel trece, de câteva zile, prin momente critice. Motivul este legat, din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, de deteriorarea generală a stării sale de sănătate. Acesta a și fost motivul pentru care medicii de la Spitalul Universitar au decis să îl țină sub cea mai strică supraveghere cu putință.

Acum câteva zile, Alexandru Arșinel a fost mutat de la secția de Chirurgie Plastică a spitalului, acolo unde ajunsese pentru a-i fi tratate escarele care i-au apărut din cauza faptului că a fost țintuit la pat, la secția de Terapie Intensivă.

Mutarea actorului de 83 de ani vine pe fondul problemelor de sănătate pe care le avea și care s-au acutizat grav în ultima perioadă. Mai exact, pare-se, problemele cardiace ale actorului sunt din ce în ce mai serioase, iar respirația lui este mult îngreunată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005840 (s)