News Flash:

Cristina Ciobănașu, reacție surprinzătoare după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anunțat că își măresc familia

26 Septembrie 2022
1832 Vizualizari | 0 Comentarii
309193431 683110089846546 7116478830019519279 n

Vlad Gherman a decis că este momentul ideal pentru a-și mări familia cu încă un membru. Actorul a făcut în urmă cu câteva zile anunțul pe rețelele de socializare, iar în scurt timp au apărut și reacțiile din partea fanilor, dar și din partea fostei sale logodnice, Cristina Ciobănașu.

Pe contul personal de Instagram, Vlad Gherman a dezvăluit faptul că familia s-a mărit. Cu zâmbetul pe buze, el a făcut o serie de confesiuni despre acest moment important din viața lui. De acum înainte, din familia actorului mai face parte și Una, o pisică extrem de adorabilă. 

„Da, fraților, ați văzut bine. Ne-am mai luat o pisică. Este o scumpete de pisică, o cheamă Una, are doar o lună și o săptămână. Am filmat-o, e o drăgălașă, o să fac și un vlog despre asta”, a povestit Vlad Gherman pe Instagram 

De asemenea, Vlad Gherman a împărtășit și un video cu Una, iar fanii au putut observa cât de drăgălașă este pisica actorului. „Adorabilă”, „Ce scumpă e!”, „Superbă”, „Ce scumpă și drăguță este”, „Ce frumoasă e!”, Ce drăgălașă este”, sunt o parte dintre comentariile primite de Vlad Gherman pe Instagram.  

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu, fosta logodnică a lui Vlad Gherman, a reacționat și ea la anunțul făcut de fostul ei partener, fiind încă o dovadă a faptului că cei doi au rămas foarte buni prieteni chiar și după despărțire.

„Vai ce scumpenie”, este mesajul postat de Cristina Ciobănașu pe Instagram, care a fost continuat cu două emoticoane de dragoste.

Vlad Gherman și fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, au dezvăluit, în urmă cu mai bine de un an, printr-un video emoționant publicat pe rețelele de socializare, că se despart, după o relație de nouă ani. În ciuda faptului că s-au separat, cei doi sunt prieteni apropiați, dar au fost și colegi pe platourile de filmare ale serialului „Adela.'

După separare, amândoi și-au refăcut viețile amoroase. Actrița trăiește de aproape un an o poveste de dragoste alături de Alexandru Mureșan, iar actorul formează un cuplu cu Oana Moșneagu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005257 (s)