News Flash:

Victor Ponta anunta dezvaluiri incredibile

14 Ianuarie 2017
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta
Scandalul imens in care este implicat SRI-ul ia amploare. Florian Coldea a fost suspendat din functie dupa dezvaluirilor lui Sebastian Ghita, dar asta nu e tot. PSD spune ca va face o comisie parlamentara pentru a elucida cat mai repede acest caz. Codrin Stefanescu a facut anuntul in direct la RomaniaTV apoi a dezvaluit un mesaj primit imediat de la Victor Ponta.
"Mi-a trimis mesaj Victor Ponta acum si mi-a spus ca vine la Comisie si va spune tot ce stie", a dezvaluit secretarul general adjunct al social democratilor. In urma cu cateva zile, Ponta spusese ca Sebastian Ghita a zis doar 2% din ceea ce stie. Ponta nu e la prima 'iesire' de acest gen. Fostul senator PSD, Daniel Savu a spus ca fostul premier a mai vrut sa vorbeasca in fata Comisiei de Control a SRI si dupa o precedenta serie de dezvaluiri a lui Ghita, dar s-a razgandit.

Si asta nu e tot. Imediat dupa anuntul lui Stefanescu si Victor Ciutacu a spus ca a primit un mesaj in direct de la Alina Bica. "Doamna Bica mi-a transmis chiar acum ca daca se face aceasta comisie parlamentara va veni sa spuna absolut tot ceea ce stiu", a spus jurnalistul.

scandalul sri florian coldea sebastian ghita psd codrin stefanescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006603 (s)