News Flash:

Vicepresedintele CJ Alba, Alin Cucui, a lasat un bilet in care incearca sa-si justifice sinuciderea

12 Aprilie 2018
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
alin cucui

Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Alba, Alin Cucui, gasit miercuri dimineata spanzurat intr-un imobil din Alba Iulia, a lasat un bilet in care incearca sa-si justifice gestul extrem. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate in acest caz, Alin Cucui a scris cateva randuri prin care le explica membrilor familiei de ce a recurs la sinucidere. Se pare ca acesta avea o depresie. 

El a fost descoperit fara viata de catre fratele sau intr-un imobil care apartine familiei lor, unde ar fi spus ca va ramane peste noapte. 

La casa respectiva a ajuns miercuri si celalalt vicepresedinte al CJ Alba, Dumitru Fulea, care a declarat presei ca l-a vazut ultima data pe colegul sau la sedinta operativa de marti dimineata. 

"E o tragedie. Inexplicabil (gestul lui Alin Cucui n.r.) pentru mine. (...). Nu inteleg ce motive putea sa aiba. (...). Ieri dimineata am avut sedinta operativa, de la ora 8,00. (...). Mi-a zis ca a doua zi de Paste a fost ziua nepotului sau. (...). Nu stiu ce l-a determinat", a precizat Dumitru Fulea. 

Cucui era vicepresedinte al CJ Alba din 2008. In varsta de 41 de ani, Alin Cucui era casatorit si avea un copil. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005571 (s)