News Flash:

Vaduva lui Dan Spataru a cazut in plina strada. Femeia a ajuns de urgenta la spital

30 Iunie 2022
670 Vizualizari | 0 Comentarii
Sidonia

Un moment de neatentie a trimis-o pe Sidonia, vaduva lui Dan Spataru, direct la spital. Cand a realizat ca urmeaza sa se prabuseasca dupa ce a alunecat pe un canal, din instinct a pus mana in dreptul capului, inainte de a cadea. Acum, sotia artistului are mana in ghips si se teme sa se mai deplaseze neinsotita.

Am cazut, am mana in ghips. Am zis sa nu ma lovesc cu capul de trotuar si am pus mana, din instinct. Cand am cazut eram cu Dana, fiica mea. Nici nu am apucat sa deschid usa portierei de la masina, ca am pus piciorul pe un canal si am alunecat. Eu, de fel, sunt neatenta si repezita.

Acum am prins o frica, ca imi e teama sa mai merg singura. Dana si-a luat liber acum, de la serviciu, sa ma duca, sa ma aduca…  de la medic. Nu pot face nimic cu mana stanga, nu am forta', a declarat, pentru FANATIK, Sidonia Spataru.

Venisem din Sicilia, unde am fost la prietena mea, Gina Tataru. Ma doare foarte tare mana la incheietura, unde s-a rupt. Mi-a dat pastile pentru durere, dar nu e suficient…

Daca veneam cu capul pe ciment, nu era bine. Mi s-a dus glezna in dreapta si am cazut ca un bolovan pe mana. M-a luat salvarea, m-a dus la Pantelimon. Nu mai spun ce dureri am avut, cand mi-a tras mana, sa o puna la loc. M-am dus sa ma recreez in Sicilia, dar nu mi-a priit de niciun fel. Uite ce am patit la intoarcere. Si cu depresia mea…', a mai declarat Sidonia Spataru

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005787 (s)