News Flash:

Universitatea Craiova, calificare spectaculoasa in play-off-ul Conference League

12 August 2022
375 Vizualizari | 0 Comentarii
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a reusit joi seara sa se califice in play-off-ul UEFA Conference League, dupa ce a invins in dubla mansa a turului 3 preliminar pe ucraineenii de la Zorya Lugansk. Dupa 0-1, in deplasare, oltenii au castigat in retur cu 3-0 (1-0).

Cu Mirel Radoi aflat la debutul pe banca Universitatii, craiovenii au facut un meci curajos si au marcat repede, inca din minutul 5, prin Silva, care a valorificat cu o lovitura de cap, din 6 metri, cetrarea lui Baiaram, din corner.

Oltenii au dominat restul primei reprize, insa cele doua-trei ocazii create nu au modificat tabela. Oaspetii au avut si ei o faza de poarta, mingea trimisa cu capul pe final de repriza trecand pe langa.

Gazdele au avut nevoie de doar 11 minute pentru a rezolva soarta partidei si a calificarii. In minutul 53, Baiaram a profitat de o degajare neglijenta a unui fundas si a sutat din voleu de la 14 metri, fara sansa pentru portarul advers.

Golul de 3-0 a venit dupa o faza incalcita. Bancu a profitat de o respingere defectuoasa a portarului ucraineean si a sutat din careu, mingea intrand in poarta dupa ce a lovit bara si a trecut printre picioarele lui Baiaram.

Au urmat 30 de minute dominate de olteni, insa fara a fi consemnate ocazii importante.

Universitatea Craiova a obtinut astfel o victorie cu 3-1 la general, dupa doua manse, urmand sa intalneasca pe israelienii de la Hapoel Beer Sheva in play-off-ul pentru accederea in grupele Conference League.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006667 (s)