News Flash:

Conducerea CFR-ului, critici dure pentru Petrescu dupa ultimul gest al antrenorului

11 Iulie 2022
395 Vizualizari | 0 Comentarii
Conducerea CFR ului

Antrenorul si-a motivat absenta spunand ca ”a fost in vestiar la baie” si chiar a lasat de inteles ca regreta ca nu si-a primit medalia de ”finalist”. Cristi Balaj, presedintele lui CFR Cluj, a criticat dur gestul lui Dan Petrescu, in direct la emisiunea Ora Exacta in Sport.

„Nu am discutat cu el, am vorbit cu colegii mei care au vorbit cu Dan Petrescu. Bilasco a fost de fata cand Petrescu a vrut sa vina la festivitate, si Bilasco e un serios, dar era prea tarziu. Nu stiu ce a facut in vestiar, in afara faptului ca a fost suparat. Din punctul meu este o greseala. 

Balaj, despre gestul lui Petrescu: ”Nu am cum sa incurajez un asemenea comportament”

Chiar daca ar avea scuze, nu am cum sa incurajez un asemenea comportament, eu i-am trimis un mesaj domnului Laszlo de la Sepsi. Mi-am cerut scuze ca nu am fost pe teren sa-l felicit, l-am felicitat pentru victorie, i-am urat succes in meciurile urmatoare. Mi-a raspuns extrem elegant. Pana la urma, pentru a merita sa castigi, trebuie sa stii sa pierzi. 

In masura in care conteaza, imi cer scuze pentru acest eveniment, fata de toti cei care sunt de acord. Sa nu aveti impresia ca noi, atunci cand Dan Petrescu greseste, il felicitam. Nu exista, vorbim, discutam. A pierdut notiunea timpului, supararea a fost mai mare decat ne putem noi imagina”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea Ora Exacta in Sport de la PRO Arena.

Pentru CFR Cluj urmeaza returul din Liga Campionilor cu Pyunik Erevan, ”crucial” pentru viitorul clubului, mai ales din punct de vedere financiar. Campioana Romaniei ar urma sa fie cap de serie pana in turul trei preliminar al UEFA Champions League.

Prezenta in turul trei ar fi echivalentul calificarii in grupele Conference League, doar ca sefii ardelenilor vor sa tinteasca mai sus, astfel ca obiectivul este calificarea in grupele Champions League sau Europa League. Asta ar insemna ca CFR sa depaseasca cel putin trei tururi preliminare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007079 (s)