News Flash:

Debut cu victorie pentru Bogdan Andone la Poli Timisoara

8 August 2022
306 Vizualizari | 0 Comentarii
Poli Timisoara victorie

Poli Timisoara s-a impus cu 1-0 in prima runda a noului sezon de Liga 2, acasa, pe arena Stiinta, cu Unirea Constanta, satelitul neoficial al celor de la FCSB.

Capitanul Cosmin Birnoi a marcat unicul gol al intalnirii, semn ca banderola i-a prins bine. Altfel, oaspetii au avut momente de dominare, mai ales in ultima jumatate de ora, cand, timisorenii au ramas in zece, dupa eliminarea lui Denis Radu.

Bogdan Andone a punctat importanta debutului cu victorie, dar a recunoscut ca jocul nu arata bine deloc.

Poli Timisoara, norocoasa dupa ce a marcat repede cu Unirea Constanta
Golul a venit la prima faza importanta a meciului. In minutul 8, Birnoi a avut o actiune personala si, dupa ce a fost blocat in faza, mingea a revenit la el si a inscris. S-a jucat fragmentat, dar, pe masura trecerii timpului, Unirea incepea sa prinda tot mai mult curaj si tupeu. Din minutul 36, Poli a inceput sa aiba probleme, iar Gologan a iesit, dupa ce a fost lovit la glezna. Oaspetii au avut o mare ocazie sa egaleze, in minutul 41, dar Chiritoiu a trimis din careu ca o transformare la rugby, o executie complet ratata.

Alb-violetii au ramas in inferioritate si au jucat sa mentina rezultatul
Poli nu a putut sa-si mai construiasca ocazii foarte concludente dupa ce a marcat, iar acest aspect s-a mentinut si in repriza a doua. In minutul 61, Denis Radu, inca necopt ca jucator, a luat aiurea un al doilea cartonas galben, dupa un fault la o faza fara pericol.

Ramasi cu om in minus, banatenii au jucat sa conserve rezultatul. Peste sapte minute, Chiritoiu a prins un sut bun, dar care a nimerit transversala. Timisorenii au reusit sa pastreze insa, pana la urma, rezultatul si sa debuteze in noul sezon cu o victorie.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006578 (s)