News Flash:

Trei Dinamo-uri intr-o serie, care este echipa reala?

11 Iulie 2022
456 Vizualizari | 0 Comentarii
833a4312 5ff4 44ba 9aa2 7611cc8b5ece

ACSFC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, va incepe sezonul urmator cu obiectivul de a promova in liga a treia. Acolo se afla deja CS Dinamo, formatia Clubului Sportiv al Ministerului de Interne.


Dinamo 1948, clubul care a retrogradat in liga a doua la capatul sezonului trecut, e foarte aproape de disparitia completa. Din spatele lui se ridica alte cluburi Dinamo care se catara spre esaloanele superioare.

A promovat in esalonul al treilea Clubul Sportiv Dinamo, care tine direct de Ministerul de Interne. Doua glorii dinamoviste, Danut Lupu si Daniel Iftodi, conduc Clubul Sportiv al "cainilor" si, dupa obtinerea promovarii, ambii fosti fotbalisti au insistat: „Noi suntem Dinamo!”.

Confuzia din jurul intrebarii „Care mai sunt adevaratii ros-albi?” va fi si mai mare in curand, pentru ca din liga a patra urmareste sa se mai ridice inca o echipa Dinamo. ACSFC, formatia pe care o conduce Nicolae Badea, va avea in stagiunea urmatoare obiectivul de a promova in al treilea esalon. In 2023, in "C" ar putea sa existe, intr-o singura serie, trei cluburi numite Dinamo Bucuresti!

Ar putea fi CS Dinamo, in cazul in care ros-albii lui Iftodi nu promoveaza imediat in "B", ACSFC Dinamo a lui Badea si Dinamo 1948, daca echipa pe care au tot salvat-o suporterii in ultimii doi ani n-o sa falimenteze in curand si o sa pice in liga a treia la sfarsitul campionatului urmator.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008634 (s)