News Flash:

Un sarb a incercat sa mituiasca politistii din Timis, dar fara succes. Barbatul a fost retinut de oamenii legii

4 August 2022
319 Vizualizari | 0 Comentarii
mita 1


Un barbat din Serbia a incercat sa intre in Romania, prin vama Foeni, cu un ansamblu rutier care depasea limita legala admisa. Barbatul in varsta de 57 de ani a crezut ca este bine de cuviinta sa ii induplice pe oamenii legii cu niste bani. Totusi, deznodamantul nu a fost asa cum spera barbatul, iar politistii din Timis l-au retinut pe individ pentru dare de mita:

„Politistul de frontiera care isi desfasura activitatea la controlul documentelor i-a adus la cunostinta cetateanului sarb faptul ca nu i se permite intrarea in Romania deoarece ansamblul rutier pe care il conduce depaseste limita legala admisa. In timpul derularii verificarilor, politistul de frontiera a observat faptul ca cetateanul sarb a introdus o suma de bani intre filele certificatului de inmatriculare si i-a oferit-o.

Din cercetarile efectuate pana in prezent, a rezultat faptul ca suma de bani a fost oferita politistului de frontiera cu titlu de mita, pentru ca acesta sa permita intrarea in tara a ansamblului rutier al carui tonaj depasea limita admisa de lege”, transmit politistii de frontiera.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007387 (s)