News Flash:

Dominic Fritz, huiduit pe scena, de Ziua Timisoarei/ A inmanat un trofeu trupei Phoenix - VIDEO

3 August 2022
408 Vizualizari | 0 Comentarii
domnic fritz Phoenix



Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz (USR), a fost huiduit, marti seara, pe scena din Parcul Rozelor, acolo unde a fost programat un concert sustinut de trupa Phoenix de Ziua Timisoarei. Fritz le-a transmis celor care l-au huiduit ca astazi nu face politica, relateaza news.ro

Dominic Fritz a urcat, marti seara, pe scena din Parcul Rozelor pentru a inmana un trofeu trupei Phoenix care a aniversat 60 de ani, de Ziua Timisoarei, moment in care publicul l-a huiduit.

”Astazi nu facem politica, dragilor, astazi nu facem politica, sarbatorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj si ne dau muzica frumoasa. Multumim mult pentru tot ceea ce ati facut pentru Timisoara, tineti treaz spiritul Timisoarei si pentru asta primiti, aici scrie Phoenix 60, aceasta sculptura frumoasa. La multi ani, Timisoarei, la multi ani, Phoenix”, a spus Dominic Fritz, pe scena.

In data de 3 august se sarbatoreste Ziua Timisoarei, eveniment pentru care Casa de Cultura a pregatit mai multe concerte si expozitii. Unul dintre aceste concerte este cel al trupei Phoenix care aniverseaza 60 de ani de activitate.

In 3 august 1919, trupele romane au intrat in Timisoara, iar Banatul a intrat in granitele Romaniei, aceasta zi fiind declarata Ziua Timisoarei, relateaza news.ro


 

Galerie Video