News Flash:

Un nou derapaj incredibil in Politie! Politista din Vaslui, despre criticile contribuabililor: „Nimic nu ma enerveaza mai mult decat p....fricii care fac afirmatia ca-mi platesc mie salariul“

3 August 2018
795 Vizualizari | 0 Comentarii
politista

O politista din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui a reactionat pe contul personal de Facebook intr-un mod virulent la adresa contribuabililor care critica politistii, sustinand ca le platesc salariile. La scurt timp dupa postarea mesajului, politista si-a inchis contul pe reteaua de socializare.

“Din tot scandalul asta cu Politia Romana, nimic nu ma enerveaza mai mult decat pulifricii astia care fac afirmatia ca imi platesc mie salariul. Ca e unul prost acolo sus, nu inseamna ca sunt toti. Sa faci afirmatia ca-mi platesti mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja iti arata gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Si daca tot am in lista pulifrici din astia care imi platesc mie salariul, de ce plm (pacea linistii mele) nu iesiti voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca sa nu ma cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai si sa va si nominalizez? Respect!!! #mandracasuntpolitista” a scris politista Maria Chetran pe pagina de Facebook.  Mesajul era insotit de o fotografia cu Maria Chetran in uniforma de politist.
Ulterior, politista si-a inchis pagina de Facebook. Reactia IPJ Vaslui Reprezentantii IPJ Vaslui au anuntat ca au declansat o ancheta in acest caz, subliniind ca nu tolereaza un astfel de limbaj din partea unui politist. ”Cu privire la mesajul postat de catre colega noastra pe o retea de socializare, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui a dispus verificari, intrucat nu se poate tolera un astfel de limbaj si de comportament din partea unui politist, care isi desfasoara activitatea profesionala in interesul si in spijinul comunitatii”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui. In varsta de 39 de ani, Maria Chetran activeaza ca agent in cadrul Politiei Municipale Husi si este casatorita cu un politist de frontiera. In paralel cu profesia de politist, aceasta desfasoara o activitate intensa in mediul online prin care promoveaza un stil de viata sanatos, dupa ce ea insasi a dus o lupta kilogramele in plus. A devenit unul dintre bloggerii din echipa Mirelei Retegan. ”Numele meu este Maria Chetran, am 38 de ani , sunt politista in municipiul Husi, judetul Vaslui,  si am fost grasa.  Acum ma tratez. Am inceput o lupta cu kilogramele acum 11 luni, pornind de la 101 kilograme, cand am descoperit-o pe Mirela Retegan si grupul  creat de ea”, scria, in urma cu un an politista din Husi pe blogul Fixlafix.
 Adevarul.ro

Galerie Foto

polit
politia romana maria chetran chetran
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005047 (s)