News Flash:

Uimitoarea dieta pentru curatirea ficatului! Remediu pentru eliminarea pietrelor de la ficat

14 Septembrie 2017
1554 Vizualizari | 0 Comentarii
pietre
Mare parte din bolile cu care organismul uman se confrunta sunt cauzate, in special, de disfunctii ale ficatului. Ficatul este cea mai mare glanda din corpul uman, avand sute de functii diferite. Implicarea sa in multe dintre procesele care au loc in organism il face extrem de vulnerabil la actiunea multor factori nocivi. Cel mai adesea, rolul sau de filtru pentru substantele toxice sau nocive conduce la formarea in interiorul sau a calculilor sau pietrelor. Orice persoana de peste 30 de ani are nevoie sa elimine pietrele din ficat si fiere. De cele mai multe ori, aceste pietre nu se vad nici la ecograf si nici analiza sangelui nu le arata, chiar daca ele sunt acolo si sunt un risc major pentru sanatate. Cu dieta de 6 zile a doctorului Andreas Moritz, pietrele se pot elimina foarte usor si te vei simti mai tanar cu cel putin 10 ani.
Dieta pentru eliminarea pietrelor de la ficat este recomandat sa se inceapa de luni, deoarece partea finala a dietei, care este si partea de eliminare propriu-zisa a pietrelor necesita timp pentru procedura in sine, dar si pentru odihna si refacere.
Timp de sase zile, se bea 1 litru de suc de mere pe zi. Sucul de mere are un puternic efect de curatare, astfel incat, in primele zile, s-ar putea sa te confrunti cu un oarece disconfort abdominal (balonare sau / si diaree). Sucul de mere se poate bea simplu sau amestecat cu apa. Acesta nu se bea chiar inainte de mese, iar dupa mese, este recomandat sa treaca cel putin doua ore pentru a bea, din nou, din el.
Sfaturi pentru cele 6 zile de dieta cu suc de mere:
Alimentele sau bauturile consumate trebuie sa fie calde sau la temperatura camerei; alimentele reci reduc eficienta curei de detoxifiere;
Se elimina din dieta alimentele de origine animala (carnea, lactatele) si alimentele prajite;
Nu se mananca  in exces;
Pe cat posibil, se mananca numai produse organice, pentru a proteja ficatul cat mai bine posibil.
Se recomanda curatarea colonului inainte si dupa fiecare cura de curatare a ficatului.
In ziua a 6-a, nu se mananca proteine, ulei sau unt, pentru ca acestea te pot face sa te simti rau a doua zi, cand are loc curatarea propriu-zisa a ficatului.
Ultima masa din ziua a 6-a trebuie sa fie inainte de ora doua dupa-amiaza. Dupa aceasta ora, poti bea doar apa.
Se amesteca 4 linguri de sulfat de magneziu (sare amara sau sare Epsom) cu 750 ml de apa filtrata intr-un borcan. Impartiti aceasta cantitate in patru portii egale: ar trebui sa rezulte patru pahare umplute pe trei sferturi fiecare. Doua dintre aceste parti se beau la ora 6 PM (o portie) si 8 PM (o portie) in ziua a 6-a. Poti adauga un pic de suc de lamaie pentru a imbunatati gustul amestecului.
De 9:30 PM, in cazul in care nu s-a declansat inca scaunul si nu ti-ai facut clisma in ultimele 24 de ore, iti poti face acum o clisma cu apa.
La 9:45 PM,  trebuie sa-ti pregatesti ¾ de pahar de suc de grapefruit  proaspat stors (sau lamai si portocale). Pune sucul intr-un recipient mai mare (un borcan cu capac) si adauga jumatate de pahar de ulei de masline presat la rece. Inchide strans  recipientul si agita intens, pana cand solutia devine apoasa. Bea acest amestec la ora 10:00 PM, stand in picioare. Bea totul in maxim 5 minute, apoi intinde-te imediat pe spate, cu una doua perne sub cap, pozitionate astfel incat capul sa fie mai sus decat abdomenul. Daca aceasta pozitie nu este confortabila, poti sa te asezi pe partea dreapta cu genunchii trasi spre piept. Nu te misca deloc pentru cel putin 20 de minute. Incearca sa dormi, daca poti. Ficatul va elimina calculii, asa ca poti simti greata in timpul noptii sau in primele ore ale diminetii.
In ziua a 7-a, la ora 6:00-6:30 dimineata, bea a treia potie de sulfat de magneziu. La ora 8:00-8:30 AM, se  bea ultima portie de saruri. Pe la 10:00-10:30 AM, poti bea suc de fructe proaspat , iar o jumatate de ora mai tarziu poti manca 1-2 fructe proaspete. O ora mai tarziu se poate lua o masa usoara, asa cum ar trebui sa fie toate mesele din urmatoarele zile.
In timpul zilei a 7-a, dimineata si, probabil, dupa-amiaza,  ficatul va elimina calculi biliari. Initial, vei observa pietrele in scaun amestecate cu reziduuri de produse alimentare, apoi vor fi doar pietre si  apa. Nu intra in panica in cazul in care te vei simti rau. Calculii pot fi de toate marimile, culorile si formele. Pietrele colorate deschis sunt cele mai noi. Pot exista zeci si, uneori, chiar sute de pietre.
In ziua 2 sau 3 dupa cura, ar trebui sa faci o clisma cu apa pentru a elimina orice calculi biliari, care ar putea fi ramas in colon. Acestia pot provoca iritatii, infectii, dureri de cap, disconfort abdominal, probleme cu glanda tiroida etc. Bea cate o ceasca de ceai pentru rinichi in urmatoarele 2-3 zile de dupa fiecare cura de curatire a ficatului.
Pentru a elimina toate pietrele, trebuie de facut cam sase cure de curatare a ficatului, la un interval de 2-3 saptamani sau 1 cura lunar.
Important: Cere opinia medicului tau personal inainte de a incerca dieta de curatare a  ficatului!

organismul disfunctii ficatului ficatul alimentele bauturile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004929 (s)