News Flash:

TRUCURI pentru ALBIREA dintilor la tine acasa! Obtine DINTI ALBI in doar o SAPTAMANA!

11 Iunie 2017
902 Vizualizari | 0 Comentarii
dinti
Fiecare persoana isi doreste sa aiba un zambet alb si stralucitor. Studiile au dovedit ca zambetul este unul dintre principalele lucruri pe care le observam la o persoana si ca tindem sa ne dorim mai mult sa ne imprietenim cu o persoana cu un zambet ingrijit decat cu una care nu pare sa isi ingrijeasca dintii.

Daca vrei sa ai un zambet alb si stralucitor, nu esti obligat sa apelezi la specialisti sau la tratamente profesionale in care investesti sume enorme de bani. Exista cateva remedii naturale pe care le poti folosi chiar la tine acasa si care iti vor albi rapid zambetul. Iata care sunt principalele ingrediente eficiente in albirea dintilor.


1. Bicarbonatul de sodiu


Acesta este probabil unul dintre cele mai utilizate remedii pentru albirea dintilor acasa. Efectul abraziv al bicarbonatului ajuta la curatarea dintilor si la albirea acestora. Poti utiliza bicarbonatul in locul pastei de dinti, clatindu-ti foarte bine gura dupa utilizare. Foloseste bicarbonat de 2-3 ori pe saptamana, pentru a evita sensibilizarea gingiilor si distrugerea smaltului protector al dintilor.



2. Salvia


Salvia este un ingredient foarte bun in eliminarea petelor formate pe suprafata exterioara a dintilor. Freaca frunzele de salvie de suprafata dintilor de 2-3 ori pe saptamana si vei observa cum suprafata dintilor va fi curatata si culoarea lor se va uniformiza.

3. Peroxidul de hidrogen (apa oxigenata)


Aceasta substanta se gaseste la farmacie intr-o concentratie optima. Imbiba o discheta de vata cu apa oxigenata si freaca suprafata dintilor, apoi clateste cu apa din abundenta.



4. Argila


Cel mai probabil nu te-ai fi gandit niciodata ca argila ti-ar putea curata dintii insa, asemenea bicarbonatului, argila are un efect astringent, insa mult mai bland. Argila trebuie folosita si ea asemenea unei paste de dinti, amestecata cu apa pana cand obtii o pasta omogena. Spala-te cu argila de 2 ori pe saptamana si vei observa cum dintii tai vor fi curatati foarte bine. De asemenea, argila are efect de purificare a zonei bucale, astfel ca te va scapa de orice alte infectii sau probleme ai avea.

zambet alb stralucitor 2 salvia 4 argila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005600 (s)