News Flash:

4 metode de a elimina INFECTIILE si MIROSUL intim NEPLACUT! A 2-a e cea mai potrivita!

9 Iunie 2017
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina1
Un miros vaginal neplacut este o problema foarte frecventa care afecteaza aproape fiecare femeie cel putin o data in viata ei. Diferiti factori pot contribui la dezvoltarea acestei probleme, inclusiv igiena slaba, modificarile hormonale, cresterea bacteriilor si bolile cu transmitere sexuala.
Iata cateva sfaturi simple:
1. Nu folosi sapunuri parfumate: Vaginul se mentine curat cu ajutorul secretiilor naturale, iar sapunurile nu sunt prea benefice pentru sanatatea vaginala. Cel mai bun mod de pastrare a igienei intime este sa speli zona numai cu apa. Sapunurile si curatatorii parfumati pot afecta echilibrul natural al pH-ului vaginului, ceea ce va spori mirosul neplacut.
2. Consuma iaurt: Consumul de iaurt este benefic pentru indepartarea mirosului vaginal neplacut. Iaurtul este bogat in bacterii lactobacilice care au capacitatea de a lupta impotriva unei infectii cu Candida si de a restabili echilibrul pH-ului, scrie sanatatea.ro.
3. Adauga otet alb la baile tale: Otetul alb este foarte benefic pentru neutralizarea mirosurilor, deoarece are capacitatea de a sparge proteinele de miros. O baie cu otet alb te va ajuta sa elimini mirosul vaginal si sa restabilesti nivelul pH-ului din vagin. Pentru a pregati baia, amesteca o jumatate de ceasca de otet alb si o jumatate de ceasca de sare in apa calduta. Fa baie timp de cateva minute. Trebuie sa repeti procesul de mai multe ori pe saptamana.
4. Otetul de mere: Otetul de mere este un agent antibacterian puternic. Adauga 1-2 cesti (240-470 ml) de otet de mere in baie si scalda-te timp de 20 de minute. Otetul te ajuta sa elimini bacteriile si toxinele care sunt responsabile de producerea mirosului vaginal.

miros vaginal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004569 (s)