News Flash:

Trei vedete care au aceeasi boala ca si Adda. Artista a aflat, de curand, ca a luat-o de la mama ei

18 Mai 2022
498 Vizualizari | 0 Comentarii
Adda

Boala Lyme este mai prezenta ca niciodata pe buzele tuturor, de cand ADDA a povestit prin ce a trecut. Din pacate, artista nu este singura care se confrunta cu asta, iar vedete din afara au pornit adevarate miscari pentru informarea populatiei.


ADDA trece prin cea mai sumbra perioada a vietii ei. Artista a aflat ca sufera de Lyme, boala cauzata de muscatura unei capuse si care poate avea efecte fatale daca nu este descoperita la timp. Artista s-a tratat mai bine de un an de o boala pe care, practic, n-o avea, iar acum tot ce i-a ramas de facut a fost sa le recomande medicilor care au diagnosticat-o gresit „sa puna mana pe carte”.


Starurile din afara au trecut si ele prin astfel de episoade si nu s-au ferit sa vorbeasca deschis cu fanii despre experientele neplacute.
Roxen. Cel mai important moment a fost cand aveam aproape 14 ani si am fost diagnosticata cu boala Lyme intr-o stare destul de avansata. In acel moment am stiut ca trebuie sa fac ceva cu viata mea si sa traiesc fiecare moment ca si cum este ultimul. Am muncit foarte mult si de acolo am luat ”Amnesia” pentru ca am incetat sa mai am grija de mine. Mintea imi zicea sa imi urmez visurile. Am muncit atat de mult incat aproape ca m-am pierdut pe drum.”

Bella Hadid este foarte deschisa cu urmaritorii ei de pe Instagram. Aceasta a vorbit pe Instastory despre boala care nu ii da pace de ceva ani si a postat o serie de scheme cu simptomele pe care le are din cauza bolii Lyme. „Adevarul. Boala invizibila...in fiecare zi ma lupt cu cel putin 10 dintre aceste simptome si simt ca cedez. Totul a inceput cand am avut 14 ani, dar a devenit mai grav de la varsta de 18 ani.”, a scris Bella.

Justin Bieber. „Am crezut ca succesul va face ca totul sa fie bine, dar nu a fost asa. Pentru mine, drogurile au fost un factor care m-a ajutat sa merg mai departe”, i-a spus Bieber jurnalistului care ii lua interviul. Artistul a mai povestit ca ajunsese atat de rau, incat garzile lui de corp veneau noaptea in dormitorul lui, pentru a verifica daca mai respira si daca mai are puls.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005792 (s)