News Flash:

Tramvaiul turcesc, in probe pe linia 9. Circulatia va fi suspendata partial

11 Octombrie 2021
461 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai turcesc

Tramvaiele de pe linia 9 nu vor mai circula intre bulevardul Dambovita si Ciarda Rosie. De la ora 21, timp de patru zile, va fi testat, din nou, primul tramvai turcesc ajuns la Timisoara.
 
Reprezentantii STPT anunta, pe Facebook, ca tramvaiele de pe linia 9 nu vor mai circula intre bulevardul Dambovita si Ciarda Rosie luni, marti, miercuri si joi. De la 21, mijloacele de transport pe sine vor circula intre Gara de Nord si bulevardul Dambovita, iar legatura intre bulevardul Dambovita si Ciarda Rosie va fi facuta de autobuze, care vor opri pe carosabil, in dreptul statiilor de tramvai.

Circulatia este data peste cap pentru a fi testat pentru omologare primul tramvai turcesc, produs de firma Bozankaya. A ajuns in Timisoara la sfarsitul lunii iunie. A intrat imediat in testele pentru omologare, care ar fi trebuit sa fie gata in luna septembrie, dar au aparut cateva probleme. Noile estimari arata ca ar putea fi gata omologarea abia in prima jumatate a lunii noiembrie. Apoi mai e nevoie de cateva teste si la Societatea de transport public din Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005814 (s)