News Flash:

Tramvaiul turcesc ajuns acum o luna in Timisoara, in probe pe linia 9 joi seara. Garniturile au fost inlocuite de autobuze

30 Iulie 2021
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai timisoara

Joi seara, incepand cu ora 21.30, tramvaiele de pe linia 9 nu au mai circulat intre bulevardul Dambovita si Ciarda Rosie din cauza ca au fost efectuate teste pentru omologare primul tramvai turcesc din Timisoara.
 
 
Reprezentantii STPT au anuntat, pe Facebook, ca tramvaiele de pe linia 9 nu vor mai circula intre bulevarul Dambovita si Ciarda Rosie, joi seara. De la 21.30, mijloacele de transport pe sine au circulat intre Gara de Nord si bulevardul Dambovita, iar legatura intre bulevardul Dambovita si Ciarda Rosie a fost facuta de autobuze, care vor opri pe carosabil, in dreptul statiilor de tramvai.

Circulatia a fost data peste cap pentru a fi testat pentru omologare primul tramvai turcesc, produs de firma Bozankaya, ajuns la Timisoara acum o luna.

„In aceasta seara, incepand cu ora 21.30, tramvaiele de pe linia 9 nu vor mai circula intre bulevardul Dambovita si Ciarda Rosie, de la aceasta ora urmand sa fie testat pentru omologare primul tramvai nou ajuns la Timisoara. In aceste conditii, tramvaiele de pe linia 9 vor circula intre Gara de Nord si bulevardul Dambovita, legatura intre bulevardul Dambovita si Ciarda Rosie urmand sa fie facuta de autobuze, care vor opri pe carosabil, in dreptul statiilor de tramvai”, au transmis reprezentantii STPT pe Facebook.

Vor fi facute aproximativ 70 de teste la Timisoara, printre care teste de franare sau simularea gradului de incarcare. Tramvaiul ar urma sa fie umplut cu saci cu nisip, iar la Timisoara vor veni specialisti din Europa care sa verifice noua garnitura. Abia apoi se poate depune documentatia pentru „agrement tehnic” la Autoritatea Feroviara Romana (AFER).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005517 (s)