News Flash:

Tragedie pe drumurile din Romania! O familie a fost spulberata de un tanar

16 August 2022
618 Vizualizari | 0 Comentarii
Tragedie pe drumurile din Romania

Romania a fost martora celor mai mai tragedii in ultima perioada. O multime de oameni au plecat din aceasta lume in mod fulgerator, avand parte de o moarte dureroasa. Aflam acum ca o familie a fost complet distrusa, dupa ce un tanar de 20 de ani a spulberat-o pe sosea.

Familie distrusa pe sosea
Un alt accident socheaza Romania. Un barbat, alaturi de fiica si sotia lui au fost spulberati noaptea trecuta pe DN1, Paulesti, Movila Vulpii. La volanul masinii care i-a lovit se afla un tanar de 20 de ani, care nu ar mai fi putut mentine controlul, dupa ce cele trei persoane ar fi traversat printr-un loc nepermis.

Martorii au spus ca familia coborase din masina sa cumpere paine si a traversat strada, dar nu pe la vreo trecere de pietoni. Martorii au sunat imediat dupa ajutoare. Salvatorii au intervenit cu o autospeciala de stingere, o autospeciala de descarcerare, o ambulanta SMURD si o ambulanta de terapie intensiva mobila, care au facut tot posibilul pentru cele trei victime.

”Din primele verificari a reiesit faptul ca un autoturism condus de un tanar in varsta de 20 de ani, in timp ce se deplasa pe DN1, ar fi surprins si accidentat 3 pietoni care se aflau in traversarea partii carosabile. Un barbat de 44 de ani a fost declarat decedat. Ceilalti pietoni: femeie de 38 de ani si o minora de 11 ani sunt asistate medical la fata locului”, au precizat politistii.

Impactul a fost fatal pentru barbatul de 44 de ani, care a fost declarat mort imediat dupa impact. Minora de doar 11 ani si mama ei de 38 au primit manevrele de prim ajutor, dar se pare ca doar femeia a mai putut fi salvata. Copila a fost si ea declarata moarta, iar mama ei a fost transportata de urgenta la spital, unde medicii se lupta sa o tina in viata.

A fost deschisa o ancheta pentru a se stabili cauza exacta a celor intamplate. Martorii spun ca, desi cei trei nu traversau corespunzator, tanarul ar fi condus cu o viteza prea mare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006121 (s)