News Flash:

Tragedie de proportii! Celebra vedeta a murit la numai 32 de ani

31 August 2022
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
303554364 664402385050650 4620253907412675750 n

În ultime vreme au plecat din această lume personalități mari și au avut loc tragedii marcante. Aflăm acum că o tânără actriță, de doar 32 de ani, ne-a părăsit, când nimeni nu se aștepta la asta. Era o femeie de succes, iubită și apreciată, pentru care viața a avut alt plan.

A murit Charlbi Dean

Charlbi Dean a fost una dintre cele mai mari actrițe ale momentului, cunoscută pentru filmul „Triangle of Sadness” (Triunghiul tristeții). Tânăra, care cocheta și cu modelingul, avea doar 32 de ani și toată viața înainte, dar se pare că totul s-a terminat acum pentru ea, când nimeni nu se aștepta la o asemenea lovitură.

Unul dintre reprezentanții ei a declarat pentru TMZ că Charlbi Dean a murit la New York, în urma unei boli neașteptate și subite. Se pare că avea probleme de sănătate, dar despre care nimeni nu știa. Niciodată nu a vorbit despre acest aspect și nici nu a lăsat impresia că nu este bine. Din contră, era mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață, implicată într-o mulțime de proiecte interesante.

Afecțiunea de care suferea aceasta nu a fost dezvăluită, iar familia nu a găsit încă puterea să vorbească despre acest eveniment tragic. Nu se cunosc nici detalii despre înmormântare, dar probabil cei dragi vor veni cu informații în acest sens, pentru ca cei care au iubit-o și apreciat-o să o poată conduce pe ultimul drum.

Pelicula „Triangle of Sadness”, în care actrița a jucat, urmează să ajungă în cinematografele americane pe 7 octombrie, după ce a câștigat în acest an premiul Palme d’Or, care reprezintă cea mai importantă distincție a Festivalului de Film de la Cannes.

Actrița este cunoscută şi pentru interpretarea din serialul „Black Lightning”, unde a jucat rolul antieroului Syonide, dar și pentru pelicula sud-africană „Spud”, din 2010. Printre alte filme în care a jucat se numără „Blood in the Water”, „Don’t Sleep”, „An Interview with God” şi „Porthole”.

Galerie Foto

charlbi_2048x1366
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007863 (s)