News Flash:

TRAFIC DE COSMAR in Timisoara! Soferii au ajuns la limita rabdarii

8 Iunie 2017
3071 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic timisoara
Nervii soferilor sunt testati din nou, la Timisoara. Pentru a doua zi consecutiv orasul este paralizat. Social-democratii cer administratiei Robu sa puna macar semafoarele pe intermitent.
„Asistam din nou, astazi, impreuna cu mii sau zeci de mii de timiseni la o situatie care, conform standardelor europene, sfideaza orice urma de viata urbana civilizata. Complet nefiresc si inuman este, ca si in a doua zi lucratoare dupa mini-vacanta de 1 iunie si a sarbatorilor de Rusalii, locuitorii orasului Timisoara si a judetului Timis sa aiba parte de un trafic auto «imposibil» la o temperatura de peste 25 grade celsius. Pe langa faptul ca «marea semaforizare» a produs efecte negative in ceea ce priveste presupusa fluidizare a traficului auto, demararea unor lucrari pe unele dintre cele mai importante artere ale orasului s-a facut concomitent si fara o planificare logica, fara ca administratia Robu sa ia in calcul haosul ulterior care a generat acum paralizarea completa a traficului auto in municipiul Timisoara. Este de neacceptat ca un conducator auto sa strabata orasul Timisoara dintr-un capat in altul in aproximativ 100 de minute, iar tronsoane de drum cum ar fi Strada 20 Decembrie 1989, Strada Gheorghe Lazar, Strada Oituz, Calea Dorobantilor, Calea Torontalului, Calea Girocului, Calea Aradului etc., sa fie complet blocate”, se arata intr-un comunicat de presa transmis, miercuri, de organizatia PSD Timisoara.
Social-democratii timisoreni il si ironizeaza pe primarul liberal, spunand ca nu se mai aude nimic despre vaporetto sau sensuri giratorii suspendate, scrie tion.ro.
„Cele mai importante treceri pe sub calea ferata din oras, respectiv cele de la strazile Jiul si Popa Sapca, inchise pentru lucrari in aceeasi perioada de timp, au provocat un dezastru, atat ieri cat si astazi, chiar si in ceea ce priveste traficul mijloacelor de transportul in comun si au intins la maxim nervii soferilor si ai cetatenilor care au utilizat transportul in comun. Daca ar mai putea fi loc de putina ironie, desi nu mai e cazul in raport cu gradul ridicat de reala batjocura adus timisorenilor de catre administratia condusa de Nicolae Robu, ii adresam o serie de intrebari retorice domnului primar: «despre vaporetto se mai aude ceva ?», nu de alta, dar poate mai ajuta la decongestionarea traficului mijloacelor de transport in comun si circulatiei rutiere in general in municipiu !?; «dar despre metrou si sensuri giratorii suspendate?»”, mai spun cei de la PSD Timisoara.

nervii soferilor psd timisoara social-democratii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005166 (s)