News Flash:

Cursa zilnica Timisoara - Frankfurt-am-Main, operata de Lufthansa

7 Iunie 2017
978 Vizualizari | 0 Comentarii
lufthansa
Aeroportul Timisoara va asigura pentru regiunea de vest a Romaniei legatura aeriana zilnica dintre Timisoara cu unul dintre principalele aeroporturi europene de conexiune intercontinentala, incepand cu data de 29 octombrie 2017, cand compania aeriana Lufthansa va opera zboruri zilnice la / de la Frankfurt-am-Main. 
Unul dintre cele mai importante obiective ale administratiei Aeroportului „Traian Vuia” Timisoara a fost asigurarea unei legaturi care sa ofere cetatenilor din zona de vest a tarii posibilitatea de a calatorii rapid, eficient s in siguranta, nu doar in principalele regiuni si capitale europene ci si la / de la diferite destinatii de pe celelalte continente.
Solicitarile receptate de catre administratia Aeroportului Timisoara de la cetatenii din regiunea de vest a Romaniei precum si de la cei cu resedinta in intreaga lume dar cu interese in regiunea noastra, au determinat administratia aeroportului sa identifice companii „full-service carrier” care au bazele de operare pe aeroporturi cu facilitati de transfer pentru zboruri intercontinentale.
Dintre cele cateva optiuni si datorita unei conjuncturi comerciale favorabile pentru Aeroportul Timisoara pe piata de profil, optiunea Lufthansa a fost cea castigatoare, scrie ziuadevest.ro.
Incepand cu data de 29 octombrie 2017, compania aeriana Lufthansa va deschide o cursa regulata cu frecventa zilnica, pe o noua ruta: Timisoara – Frankfurt-am-Main si retur, operata cu o aeronava de tip Embraer 190.
Aeroportul Frankfurt-am-Main, cu peste 60 de milioane de pasageri inregistrati in anul 2016, este nu doar aeroportul numarul 1 al Germaniei si principala baza de operare a companiei Lufthansa ci este, la nivel mondial, aeroportul legat direct cu cele mai multe destinatii internationale. 
Asadar, legatura directa si zilnica dintre Timisoara si Frankfurt este una extrem de importanta mai ales datorita numarului mare de destinatii oferite prin unul dintre cele mai importante hub-uri aeroportuare mondiale. Strict pentru regiunea de captare a orasului Frankfurt-am-Main, ramane de interes si destinatia operata cu zboruri low-cost pe aeroportul Frankfurt-Hahn.
Durata zborului intre Timisoara si Frankfurt este de aproximativ 2 ore, iar timpul de transfer mediu este de inca 2 ore. 
Informatii suplimentare referitoare la ruta Timisoara – Frankfurt pot fi gasite la agentiile de turism sau pe site-ul Lufthansa.

aeroportul timisoara frankfurt-am-main
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007699 (s)