News Flash:

Trei barbati retinuti la Timisoara pentru 23 de infractiuni de inselaciune pe internet

8 Iunie 2017
916 Vizualizari | 0 Comentarii
politia timis
Trei barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, dupa ce politistii din Timisoara au descoperit ca acestia au comis 23 de infractiuni de inselaciune pe internet, unde au publicat anunturi false de vanzare a unor materiale de constructii.
Potrivit unui comunicat de presa, de miercuri, al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, politistii Sectiei 1 Timisoara fac cercetari fata de trei barbati, cu varste intre 21 si 25 de ani, banuiti ca in perioada septembrie 2016 - mai ar fi comis 23 de infractiuni de inselaciune.
”Din cercetari a reiesit ca, in perioada septembrie 2016 - mai a.c., cei in cauza ar fi postat pe internet mai multe anunturi fictive, prin care ar fi oferit spre vanzare materiale de constructii. Victimele ar fi trimis, prin transfer bancar, banii care reprezentau contravaloarea materialelor, iar ulterior bunurile comandate nu le-ar mai fi fost livrate”, se arata in comunicat.
Prejudiciul cauzat in acest caz a fost estimat la 26.000 de lei.
Cei trei barbati au fost retinuti pentru 24 de ore si introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Timis, urmand a fi prezentati magistratilor cu propuneri legale.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008977 (s)