News Flash:

Protest în Timișoara

Toți iubitorii de sport din oraș sunt așteptați în Piața Unirii din oraș, pentru a protesta contra infrastructurii dezastruoase

25 Mai 2023
227 Vizualizari | 0 Comentarii

Pasionații de sport din oraș sunt așteptați să își aducă echipamentele sportive de la ora 17.00 pentru a protesta față de starea proastă a infrastructurii.
Timișoara vrea să se bucure de un stadion polivalent și de respect.

Asociația suporterilor timișoreni Druckeria  a strâns peste 1.700 de semnături pe platforma "Respect Timișoara!". Ideile expuse în petiție sunt puse acum în practică. Pe lângă întrebări specifice pentru autorități, există și idei despre ce putem face după 25 mai pentru a ridica nivelul sportiv din Timișoara. Acestea au fost publicate ieri pe site-ul oficial al asociației -www.druckeria.ro/dupa25mai, apoi  vor fi transmise și pe căi oficiale către Primăria Municipiului Timișoara, Consiliul Județean Timiș și parlamentarii de Timiș.

„Începând cu ora 17.00 ne strângem în Piața Unirii din Timișoara, la terasele din jurul pieței și pe spațiul verde din centrul acesteia. Vreme de mai bine de două ore așteptăm alături de noi sportivi seniori și juniori, antrenori, părinți sau suporteri, împreună transformăm Unirii într-un mare teren sportiv! Dacă nu avem baze, ne jucăm în centru!
Vă puteți aduce o piesă de echipament din sportul pe care îl practicați sau îl iubiți. Că e o minge, o pereche de mănuși de box, o rachetă de tenis sau un skateboard, nu contează! Cu siguranță veți găsi un partener de joacă.
În timp ce Piața Unirii e inundată de sport, puteți savura o limonadă, o bere sau un pahar de vin pe una dintre terasele din jur. Garantăm o priveliște minunată și o nouă dovadă că Timișoara noastră e frumoasă și că merită mai mult. Puteți admira Domul Catolic, a cărui reabilitare a fost finalizată recent, dar și clădiri precum Palatul Baroc, Casa Bruck sau cea a Muzeului de Artă sau Palatul Episcopiei Ortodoxe Sârbe.
În jurul orei 19.15 pornim organizat în marș pe traseul str. Vasile Alecsandri – Piața Libertății – str. Alba Iulia – Piața Victoriei – Primăria Municipiului Timișoara – b-dul C.D. Loga – CJT (Palatul Administrativ). Vrem să arătăm că Timișoara vrea sport, vocea noastră trebuie să fie puternică! Vă invităm să veniți îmbrăcați în culorile clubului pe care îl susțineți, cu steaguri ale acestuia și cu mesaje sau scandări prin care să arătați clar și răspicat că orașul nostru are nevoie de sport și de infrastructură sportivă de calitate!”

Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria a fost creată în 2010 ca răspuns la măsurile luate de stat pentru a asigura un mediu sigur în interiorul și exteriorul stadionului. Principalele obiective ale asociației sunt reprezentarea și protejarea intereselor suporterilor timișoreni, precum și promovarea și protejarea imaginii, identității, istoriei și tradițiilor sportului timișorean. În ultimii 12 ani, am demonstrat că suntem o organizație matură, profund implicată în diferitele niveluri ale societății timișorene.

Încă de la înființare, am fost inițiatori și colaboratori în nenumărate proiecte filantropice și de acțiune socială, al căror sprijin a ajuns până în prezent la zeci de mii de oameni; menținerea aprinsă a flăcării memoriei eroilor care și-au pierdut viața în Revoluția Română din 1989 a fost un obiectiv cheie al asociației noastre încă de la înființare. Suntem organizatorii "Marșului Eroilor", un eveniment anual de amploare la care participă timișorenii, și organizăm, de asemenea, evenimente culturale conexe (proiecții de filme, expoziții de fotografie, vizite în punctele de reper ale revoluției, dezbateri etc.).

În 2021, în calitate de partener cheie al Asociației Timișoara 2023, am reușit să implementăm cu succes programul 'Sport 21', a cărui temă principală a fost centenarul clubului de fotbal Politehnica Timișoara și istoria ilustră a acestei organizații sportive. De asemenea, am cooperat și sprijinit în implementarea unor evenimente și acțiuni culturale. De exemplu, concertul de punk simfonic 'Noi din Banat x Filarmonica Banatul' la stadion, o mare pictură murală a legendarului fotbalist Dan Păltinișanu la Timișoara și o ediție specială a emisiunii 'În prelungiri' (TVR Timișoara), Timișoara 100, un amplu catalog cu jurnaliști sportivi de renume din Timișoara și București.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006070 (s)