News Flash:

Dăruiești, primești!

Donează sânge, iar TIMPARK te răsplătește cu un abonament gratuit pe o lună de zile

25 Mai 2023
292 Vizualizari | 0 Comentarii


Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK ține să reamintească proprietarilor de autovehicule despre inițiativa care a fost pusă în aplicare în luna aprilie 2022, posibilitatea de a obține un abonament gratuit, de tip COMBINAT, pentru staționarea în zonele roșie, galbenă și albastră, timp de 30 de zile, de către persoanele care donează sânge.

Pentru a-l obține, cei care donează trebuie să meargă la sediul Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK de pe strada Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 10 între orele 08:00 – 20:00, cu documentele justificative eliberate de instituția medicală la care au donat sânge, împreună cu cartea de identitate personală (buletinul) și certificatul de înmatriculare al autovehiculului cu ITP valabil. Astfel, aceștia vor primi nu doar recunoaștere morală pentru acțiunea lor, ci și un beneficiu în viața de zi cu zi.

Această inițiativă este o formă de apreciere și stimulare a donatorilor de sânge, care recunoaște importanța contribuției lor în asigurarea necesarului de sânge pentru transfuzii și tratamente medicale urgente.

Atenție!
• Toate documentele trebuie prezentate atât în original cât și în copie xerox;
• Pentru a obține abonamentul, este obligatoriu ca persoana care a donat sânge să aibă un act de proprietare autovehiculul pentru care solicită abonamentul;
• În toate documentele prezentate trebuie, în mod obligatoriu, să figureze persoana care este trecută ca donator de sânge, în adeverința eliberată de către Centrul de Transfuzii;
• Pentru acest tip de abonament, solicitanții vor trebui să achite doar contravaloarea imprimatului eliberat de către operator, adică suma de 6 lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005379 (s)