News Flash:

Timișoreni, atenție!

Toți doritorii sunt chemați alături de inițiatori la evenimentul Plantare în comunitate

23 Mai 2023
273 Vizualizari | 0 Comentarii


În cadrul proiectului "Arta în comunitate", organizatorii își propun să apropie oamenii de artă și să aducă arta mai aproape de oameni. De asemenea, se urmărește îmbunătățirea estetică a spațiului verde din Galeria Park și crearea de conexiuni semnificative între oameni.

Proiectul a ajuns acum în etapa în care se planifică plantarea unui gard viu în jurul parcului. Toți cei interesați sunt invitați să participe la evenimentul "Plantare în comunitate" în data de vineri, 26 mai, începând cu ora 16:00, în parcul de la Galeria Park (Str. George Enescu nr. 1). „Noi aducem plantele și materialele, pe voi vă așteptăm cu energie faină, voie bună și dorința de a planta ceva frumos în comunitate. Evenimentul va fi ghidat de Livia Mateiaș și Goran Subin”, este precizează în invitația făcută voluntarilor. Evenimentul face parte din proiectul "Arta în comunitate", organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunități Timișoara. Acest fond este un program coordonat la nivel național de Federația Fundațiile Comunitare din România - FFCR și este finanțat de Lidl Romania, fiind implementat local de Fundația Comunitară Timișoara. Printre partenerii proiectului se numără Subin Spații Verzi, DIGITAL:CANVAS, Ornella Studio Design și Facultatea de Arte și Design Timișoara.

Pentru a urmări dezvoltarea proiectului, puteți accesa paginile de social media:
Facebook - Arta în comunitate: www.facebook.com/Artaincomunitate
Instagram - arta_in_comunitate


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008837 (s)