News Flash:

Protest în Timișoara

Fanii sportului vor protesta din cauza lipsei infrastructurii sportive din oraș

23 Mai 2023
232 Vizualizari | 0 Comentarii

Pe data de 25 mai, toți cei pasionați de sport din Timișoara sunt invitați să participe la un eveniment în stradă, indiferent de vârstă sau de disciplina sportivă preferată.

Absența infrastructurii sportive reprezintă o problemă cu impact asupra tuturor sporturilor și este unul dintre factorii principali care contribuie la stagnarea sportului în Timișoara în anul 2023.

„Vedem cum peste tot în țară se construiesc stadioane, săli de sport, bazine de înot și se amenajează terenuri multifuncționale în care oricine își dorește poate practica un sport. Iar noi în Timișoara ne pierdem de 30 de ani în studii de fezabilitate, proiecte neterminate și lăsate de izbeliște și primim aceleași răspunsuri de la edili: <>. Din acest motiv, am demarat încă de anul trecut petiția Timișoara vrea respect! – www.druckeria.ro/respect, semnată până în prezent de peste 1700 persoane, iar acum vrem să facem pasul următor. Pe 25 mai ne dorim să ne adunăm cât mai mulți timișoreni și să ne spunem of-ul în stradă, în speranța că împreună, prin vocile noastre, ne putem face auziți și lucrurile să se miște în direcția normală”, au declarat membrii Druckeria.

Toate cluburile sportive din oraș sunt invitate să se alăture inițiativei Druckeria, indiferent de disciplinele sportive în care activează, și să încurajeze copiii, părinții și antrenorii să se alăture evenimentului îmbrăcați în echipamentul lor, purtând steaguri, mesaje sau alte materiale care îi reprezintă. De asemenea, suporterii îndeamnă fiecare copil/sportiv să aducă o minge sau echipamentul specific sportului pe care îl practică și să transforme zona centrală într-o adevărată arenă polisportivă.

Întâlnirea va avea loc pe data de 25 mai, la ora 17:00, în Piața Unirii. La ora 18:30, se va porni pe traseul V. Alecsandri - Piața Libertății - Alba Iulia - Piața Operei - Primărie - CD Loga - CJT.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008447 (s)