News Flash:

Timisorenii ies in strada. Ce solicita acestia Guvernului

17 Ianuarie 2015
1438 Vizualizari | 0 Comentarii

Primarul Timisoarei Nicolae Robu are de gand sa organizeze la Timisoara un miting in care timisorenii sa-si strige nemultumirile legate de ignoranta guvernului fata de proiecte importante ale Timisoarei, iar unul dintre acestea este centura de ocolire a orasului, varianta Sud.

„Nu mi-as dori sa ajungem la miting, dar daca guvernul nu va reveni si nu va include in prioritati si centura de Sud a Timisoarei atunci parerea mea este ca va trebui sa iesim si in strada. Imi pare rau ca am ajuns sa vorbesc despre asa ceva. M-am abtinut in campania electorala, cand am fi putut iesi in strada cu o asemenea tema. Nu am nicio retinere sa chem timisorenii la un astfel de miting. Acum, sa vedem, mai trebuie sa comunicam cu guvernul. Mitingul nu trebuie inteles ca o presiune, mitingul trebuie inteles doar ca pe un argument in plus – daca ies 20.000 de timisoreni si spun toti prin prezenta lor acolo ca Timisaora are nevoie de centura nu mai poate cineva sa puna la indoiala asta”, spune primarul Timisoarei Nicolae Robu. O data pentru acest miting nu a fost stabilita, cel mai probabil in cateva saptamani, primarul Timisoarei va comunica cu guvernul si va ancerca rezolvarea problemelor Timisoarei pe aceasta cale, scrie ziuadevest.ro.

„Nimeni nu are dreptul sa ignore Timisoara si nu are dreptul sa o faca chiar in asemenea hal”

„Noi nu putem sa stam pasivi, sa transmitem doar hartiii catre guvern si sa criticam atitudinea inadmisibila a guvernului, cred ca va trebui sa aratam cat de deranjati suntem noi timisorenii si printr-un mare miting – nu e vorba despre un miting politic, este vorba despre un miting de protest fata de atitudinea guvernului vizavi de cateva obiective de interes major pentru Timisoara. Noi, timisorenii, nu mai putem sa stam fara o centura de ocolire a orasului. In campania electorala si ministrul Transporturilor Ioan Rus si prim ministrul Victor Ponta au spus ca acea lipsa din master plan a centurii va fi corectata, asteptam sa fie corectata, in 2015. Nu e un moft pentru noi, nu cerem prea mult, am stat cu bun-simt si ne-am vatzut de treaba, dar vocea noastra trebuie sa fie luata in seama. Nimeni nu are dreptul sa ignore Timisoara si nu are dreptul sa o faca chiar in asemenea hal. Ma irita subiectul in sine pentru ca de la inceputul mandatului am discutat despre asta si mereu am avut promisiuni – iata ca nimic nu se materializeaza, s-a ajuns deja in zona inacceptabilitatii. Daca atata incompetenta exista la nivelul guvernului Romaniei incat nu se pot intelege lucruri elementare precum acestea – un centru intermodal la Timisoara trebuie sa fie in vecinatatea aeroportului si a autostrazii, Timisoara are nevoie de o centura, trebuie sa fie legata cu Serbia prin autostrada si am putea contiua, presupun ca acelasi guvern isi arata incompetenta si in alte orase ale tarii. Noi, PNL, ne pregatim programul de guvernare il vom avea in curand finalizat si vom incerca sa facem ca acest guvern, care dovedeste incompetenta si reaua credinta sa plece.”, spune primarul Timisoarei Nicolae Robu, presedintele PNL Timis.


miting varianta sud
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006771 (s)