News Flash:

Timisorenii, arsi la buzunare! Vor plati o noua taxa

19 Ianuarie 2017
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
taxa pe net
Timisorenii vor plati o taxa de reabilitare termica. Nu toti, ci doar cei care au beneficiat de fonduri europene si de fonduri de la bugetul local pentru anveloparea blocurilor. Reprezentantii primariei au stabilit deja si cum se calculeaza.
Taxa va fi achitata de fiecare proprietar care a beneficiat de finantare, iar valoarea acesteia va fi stabilita in curand de catre specialistii primariei. In urmatoarea sedinta de consiliu local, alesii vor avea pe mese un proiect de hotarare pentru instituirea acesteia, scrie tion.ro.
Taxa de reabilitare termica poate fi instituita daca sumele avansate de catre administratia publica locala, pentru asigurarea cotei de contributie proprie a proprietarilor/ asociatiilor de proprietari, nu au fost recuperate decat partial, conform OUG 18/2009. Prin aceasta impunere, reprezentantii municipalitatii vor, de fapt, sa recupereze banii pusi de primarie pentru eficientizarea energetica a blocurilor. Mai exact, lucrarile executate au fost platite de Primaria Timisoara, iar noua taxa reprezinta cota proprietarilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004829 (s)