News Flash:

Tribunalul Timis a amanat judecarea doctoritei Adriana Camelia Ramneantu. Mandate de aducere pentru martori

19 Ianuarie 2017
2147 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramneantu Adriana Camelia
Tribunalul Timis a amanat din nou judecarea doctoritei Adriana Camelia Ramneantu, de la Cabinetul de Expertiza Medicala a Capacitatii de Munca Lugoj, inculpata pentru luare de mita in forma continuata, de aceasta data, pentru depunerea raportului de expertiza si repetarea citarii a doi martori, cu mandate de aducere. 
''Se amana cauza pentru data de 30 ianuarie 2017, in vederea depunerii raportului de expertiza si repetarea procedurii de citare a martorilor D.P. si P.D. cu mandate de aducere'', arata miercuri site-ul Tribunalului Timis. 
Rechizitoriul procurorilor arata ca Ramneantu Adriana Camelia, in calitate de medic in cadrul Cabinetului de Expertiza Medicala a Capacitatii de Munca Lugoj, ''a comis un numar de 17 acte materiale de luare de mita, constand in aceea ca, in cursul lunii decembrie 2015, in schimbul unor sume de bani sau bunuri pe care le primea de la pacienti, a eliberat sau prelungit decizii medicale de pensionare''. 
In luna ianuarie 2016, procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis au descins la Casa de Pensii din Lugoj, medicul fiind acuzat ca obisnuia sa ia mita pentru a rezolva dosare de pensionare. Anchetatorii au spus ca medicul intocmea si completa dosare de pensie pe caz de invaliditate sau de boala unor oameni care nu indeplineau conditiile legale, scrie Agerpres.ro
In urma unor informatii, doctorita a fost tinuta de anchetatori sub supraveghere mai multe luni. 
La finele anului 2015, la Casa de Pensii din Lugoj au mai avut loc verificari, dupa ce unul dintre angajati ar fi acordat ilegal pensii mai multor persoane. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007694 (s)