News Flash:

ATENTIE! S-a trecut la executarea silita a rau-platnicilor din Timisoara de catre FISC

18 Ianuarie 2017
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
fisc2
De luni 16 ianuarie 2017 s-a reluat plata impozitelor si a taxelor locale la administratia fiscala Timisoara, care va trece in perioada urmatoare la emiterea de somatii si la executarea silita a rau-platnicilor. 
„In octombrie - noiembrie 2016 am comunicat deciziile de impunere pentru cei care nu si-au achitat obligatiile la scadente, iar la inceputul acestui an, imediat dupa ce vom finaliza debitarea si incepem sa lucram, vom proceda la emiterea somatiilor si la executarea silita a rau-platnicilor”, spune directorul Directiei fiscale a Primariei Timisoara, Adrian Bodo
Totodata, persoanele care au restante mai mici de 40 de lei la plata impozitelor ar putea fi scutiti, daca va fi aprobat un proiect in acest sens.
In 2017, mai multe taxe si impozite locale au fost reduse de administratia locala, finantistii municipalitatii sustin ca nu va exista un impact negativ asupra bugetului local, atentia punandu-se pe colectarea la timp a obligatiilor de la contribuabili, ajungandu-se pana la executare silita a rau-platnicilor. Pana acum au fost trimise deja circa 45 de mii de notificari de plata.
Taxele si impozitele se pot achita la ghiseele primariei, ale postei sau online.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005333 (s)