News Flash:

O noua statie pentru Serviciul de Ambulanta Timisoara. In ce zona a orasului va fi amplasata

18 Ianuarie 2017
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulanta timis
Serviciul de Ambulanta Timisoara va avea o statie si in nordul orasului, in spatiile fostului Liceu Agricol din Calea Aradului, pe care primaria le va pune la dispozitia Salvarii. Acest lucru ar facilita ajungerea la interventia solicitata mult mai repede, intrucat in prezent, ambulantele pleaca doar de la sediul Spitalului Judetean, iar aglomeratia din oras poate lua minute vitale pana la ajungerea la pacient.
''Sunt situatii in care se impun inteventii foarte rapide si de la Spitalul Judetean pana in partea de nord a orasului se ajunge intr-un timp considerabil, care poate fi decisiv pentru viata unui cetatean in anumite situatii. Am raspuns pozitiv (solicitarii Serviciului de Ambulanta, n.r.) si vom da acest spatiu'', spune primarul Nicolae Robu.
Conducerea Ambulantei sustine ca spatiile de la fostul Liceu Agricol sunt corespunzatoare deschiderii unui punct de lucru si acolo, scrie ziuadevest.ro.
Liceul Agricol a ramas de mult timp cu elevi tot mai putini, astfel ca in ultimii ani a fost desfiintat din lipsa de activitate, clasele care au mai ramas fiind mutate la Liceul Silvic.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007897 (s)