News Flash:

Timisoara, taiata de pe lista de Guvern la investitii in infrastructura. Reactia primarului Robu

27 Ianuarie 2015
1256 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, sustine ca nu intelege modul de gandire al Guvernului, care, recent, a anuntat investitii de peste 103 milioane de euro in urmatorii doi ani, in infrastructura sportiva, insa a scos municipiul de pe Bega de pe lista. In schimb, Guvernul forteaza constructia unui campus sportiv la Cluj, acolo unde insa exista o infrastructura sportiva bine pusa la punct.
Robu afirma ca nu este in regula ca Timisoara sa nu primeasca nimic, iar Clujul, unde au fost investitii majore in ultimii ani in acest domeniu, sa fie bagat fortat pe lista Guvernului.
„Domnul Dragnea a afirmat ca l-a contactat pe domnul primar Boc si i-a propus sa se faca un campus sportiv in Cluj, cu bazin de inot si o multime de alte facilitati… M-am mirat, pentru ca in Cluj exista si bazin de inot olimpic, exista sali de sport, exista o multime de facilitati… Nu ma deranjeaza ce se face in alta parte, sa fiu bine inteles, foarte bine, sa se faca, dar nu poti sa nu dai niciun leu pentru obiectivele sportive ale Timisoarei si sa dai acolo unde mai exista, sa faci in plus. Vii sa echilibrezi, cat de cat. Daca ai resurse, du lucrurile mai departe, acolo unde exista, dar nu lasa de izbeliste alte orase unde lipsa este acuta, profunda. Nimic, absolut nimic! Nici bazin de inot, nici sala polivalenta, despre stadion ce sa mai vorbim?! Nimic pentru Timisoara! Asta chiar nu este in regula”, a afirmat Robu.
Speranta primarului Timisoarei sta in formarea unei noi majoritati in Parlament, o majoritate care sa conduca la formarea unui nou Guvern, poate mai prietenos cu aceasta zona. Daca nici atitudinea noului Guvern nu va fi mai calduroasa cu Timisoara, Robu sustine ca va continua criticile, chiar daca si el va face parte din noua majoritate, scrie tion.ro.
„Daca se ajunge la o noua majoritate in Parlament, iar aceasta noua majoritate nu are alta atitudine fata de Timisoara, va spun clar: nu voi avea nicio retinere sa fiu critic la adresa unei majoritati din care fac parte, daca ea nu e corecta cu Timisoara”, a mai spus Robu.

guvernul forteaza robu lista guvernului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007992 (s)