News Flash:

Testul care face furori pe internet. Tie care ti se potriveste?

29 Ianuarie 2018
958 Vizualizari | 0 Comentarii
test de personalitate

Cu totii avem personalitati diferite, dar ceea ce este important e cum ne influenteaza acest lucru viata. In timp ce tu s-ar putea sa ai tipul de personalitate extrovertit, prietena ta cea mai buna s-ar putea sa fie introverta si cu toate acestea, sa faceti o pereche minunata. Ca sa facem lucrurile mai usoare pentru tine, iti prezentam un test de personalitate in care tot ceea ce trebuie sa faci este sa te decizi daca omul din imagine, de la masa, se afla in casa sau in curte. Orice raspuns este corect, depinde doar de perspectiva din care privesti.

In casa
Daca vezi un om care sta asezat la o masa din casa, inseamna ca esti o persoana care, in general, evita conflictele. Preferi sa nu intri intr-o conversatie cu cineva decat daca stii ca este una pasnica. Eviti certurile si chiar discutiile in contradictoriu, desi nu esti nici genul care sa stea sa se uite de pe margine. Preferi sa impaci pe cineva si sa ajuti doi oameni sa se lamureasca decat sa privesti cum se distrug relatii.
In rest, ai o personalitate foarte complicata si acest lucru te pune in dificultate uneori, oricat de mult ai vrea tu sa fii prietena cu toata lumea si ai evita situatiile dramatice.

In curte
Daca, pe de alta parte, vezi barbatul afara, in curte, acest lucru inseamna ca cel mai mult apreciezi sinceritatea si integritatea, drept pentru care faci mereu doar ce-ti convine, chiar daca risti sa nu iasa chiar foarte bine pana la urma. Ai totusi constiinta impacata si nu te lasi usor influentata de catre oricine, lupti pentru visele tale si ale celor dragi, iar lucrurile sunt fie albe fie negre, aproape niciodata gri. Iti urmezi mereu inima, chiar daca asta presupune sa incalci anumite reguli si traditii.

Omul din casa este si afara
Daca poti vedea ambele perspective, inseamna ca esti o persoana extrem de creativa, care are propriile reguli de conduita. Esti o fire libertina, dar nu la modul negativ. In multe moduri, te asemeni cu o pasare Pheonix, care orice ar face, renaste mereu din prorpia cenusa, esti inventiva si te redescoperi permanent. De cele mai multe ori alegi drumul nebatatorit, pentru ca iti place sa descoperi lucruri noi si sa nu fii ca o oaie in turma, chiar daca acest lucru inseamna, ca uneori, parcursul tau sa fie mai dificil.
Ai o minte extrem de agera si ar trebui s-o folosesti pentru a face mai mult bine in lume.

 


in casa in curte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006429 (s)