News Flash:

Cina pe sine, in singurul tramvai-restaurant din Romania. Se intampla la Timisoara

27 Ianuarie 2018
1387 Vizualizari | 1 Comentarii
cina

Tramvaiul turistic din Timişoara oferă posibilitatea unei cine romantice în timpul unei călătorii pe traseul primului tramvai electric, care a fost pus în circulaţie în 1889.
Chiar din inima Timişoarei, Piaţa Libertăţii,
singurul tramvai restaurant din România propune o cină specială cu un meniu deosebit, totul combinat cu frumuseţea unei călătorii în oraş. Tramvaiul parcurge traseul primei linii de tramvai electric din Timişoara, pus în circulaţie în 1889. Acesta străbătea centrul oraşului, Piaţa Maria, cartierul Elisabetin, zona Fabric.    Cina în tramvaiul turistic din Timişoara este o idee a celor de la Event Arhitect, care au organizat în 2016 un eveniment de Ziua Îndrăgostiţilor. Cina romantică de Valentines Day a fost reptată anul trecut, la care s-a adăugat o cină pentru iubăreţi, de Dragobete. Au mai pregătit cine romantice şi de 8 martie, cât şi înainte de Crăciun.   În 2018, cei de la Event Arhitect au planuri mari. Vor să permanentizeze cinele pe şine. Prima cină în tramvai din acest an va avea loc în 26 ianuarie.    “Este al treilea an când cei de la Event Arhitect organizează cine în tramvai. Au început cu cine romantic, de Ziua Îndrăgostiţilor. Acum au alt plan, vor să facă mai multe cine. Nu mai au legătură cu nicio sărbătore. Sunt cine în tramvai, cu meniuri speciale. Au şi ei un plan stabilit, dar totul ţine de cereri. Prima cină va fi în ianuarie”, a declarat Silvia Ioniţă de la RATT, responsabilă cu închirierea tramvaiului turistic.   
Cei care vor să ia masa în tramvai au parte de un meniu bine ales. La aperitiv sunt trei variante. Prima cuprinde prosciutto cotto, salam Nostrano, ventriciana picantă, asiago, telemea şi măsline; a doua bruschete cu somon, măsline, roşii şi ton; iar a treia este cu o salată capresse. Tot trei variante sunt şi la felul principal. Cotlet de porc umplut cu legume si cartofi cu rozmarin; Piept de pui cu legume la abur sau Legume la tigaie cu chiftele de năut. La acestea se adaugă desertul, apă, sucuri, vin alb sau roşu. Rezervările pot fi făcute pentru ora 19 sau 21.30. Preţul unei cine cu tramvaiul prin Timişoara costă 170 de lei de persoană.
Mai multe detalii pe Adevarul

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005996 (s)