News Flash:

Tariceanu spune ca senatorii ii pot cere premierului explicatii si in problema copiilor din Arges

17 Februarie 2016
1047 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, se asteapta ca premierului Dacian Ciolos sa i se ceara, in sedinta Senatului de miercuri, la care este invitat, explicatii si despre situatia bebelusilor din Arges.
Intrebat daca senatorii vor aborda si problema copiilor in sedinta in care premierul Dacian Ciolos a fost chemat sa dea explicatii in legatura actiunea ANAF, presedintele Senatului a spus ca exista o "ingrijorare" a parlamentarilor cu privire la situatia bebelusilor si la lipsa de coordonare a autoritatitilor.
"Sigur ca parlamentarii nu au niciun fel de limitare in ceea ce priveste interventuiile lor, ma refer la subiecte, dar subiectul pentru care a fost invitat e cu totul altul. Asta nu inseamna ca nu exista o preocupare din partea colegilor nostri, o ingrijorare fata de, cel putin in prima faza, lipsa de actiune coordonata la nivelul Ministerului Sanatatii, pe care cu totii am observat-o si pe care o deplangem", a declarat Calin Popescu Tariceanu.
Premierul a fost chemat miercuri la sedinta Senatului pentru a da explicatii cu privire la actiunea ANAF de a pune in aplicare decizia instantei de evacuare a posturilor de televiziune ale grupului Intact.

dacian ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005489 (s)